• Šesti poraz ih poslao na jedanaestu poziciju na tabeli (Foto)

    KK Proleter Naftagas – KK Mladost SP 65:75 (13:19, 25:16, 14:26, 13:14)   Košarkaši zrenjaninskog Proletera poraženi su u nedelju, 2. decembra, pred svojom publikom, od odlične ekipe Mladosti iz Smederevske Palanke rezultatom 65:75, u okviru 10. kola Druge lige Srbije.   Bio je to šesti ovosezonski poraz koji je „naftaše“ bacio na jedanaestu poziciju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Šesti poraz ih poslao na jedanaestu poziciju na tabeli (Foto)

    KK Proleter Naftagas – KK Mladost SP 65:75 (13:19, 25:16, 14:26, 13:14)

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera poraženi su u nedelju, 2. decembra, pred svojom publikom, od odlične ekipe Mladosti iz Smederevske Palanke rezultatom 65:75, u okviru 10. kola Druge lige Srbije.

     

    Bio je to šesti ovosezonski poraz koji je „naftaše“ bacio na jedanaestu poziciju na tabeli. Iako su izabranici Zorana Bajina bolje otvorili utakmicu i nakon šest minuta prve četvrtine imali sedam poena prednosti, gosti uspevaju da tu deonicu dobiju u svoju korist.

     

    Mnogo čvršćom igrom, Proleter vraća prednost početkom drugog dela utakmice, te vođstvo održava do poluvremena.

     

    Međutim, drugo poluvreme u potpunosti pripada gostima iz Smederevske Palanke, koji upisuju za njih veoma važnu pobedu u borbi za plasman u viši rang takmičenja.

     

    Najefikasniji u redovima Zrenjaninaca bio je Slobodan Lalić sa 19 postignutih poena, dok su takođe dvocifreni bili Stefan Atanacković sa 13, kao i Petar Lambić i Aleksandar Petrović sa 12 ubačenih koševa.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport