• SELEKTOR OBJAVIO SPISAK IGRAČA ZA DUEL PROTIV RUMUNIJE

    BEOGRAD, ZRENJANIN – Selektor reprezentacije Srbije u vaterpolu Dejan Savić objavio je spisak od 13 igrača za duel protiv Rumunije, koji će biti organizovan u Zrenjaninu, na startu Svetske lige.     Sastav branioca trofeja Svetske lige ima jednu izmenu u odnosu na onaj koji je letos na Svetskom prvenstvu u Budimpešti osvojio bronzu – […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SELEKTOR OBJAVIO SPISAK IGRAČA ZA DUEL PROTIV RUMUNIJE

    BEOGRAD, ZRENJANIN – Selektor reprezentacije Srbije u vaterpolu Dejan Savić objavio je spisak od 13 igrača za duel protiv Rumunije, koji će biti organizovan u Zrenjaninu, na startu Svetske lige.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Sastav branioca trofeja Svetske lige ima jednu izmenu u odnosu na onaj koji je letos na Svetskom prvenstvu u Budimpešti osvojio bronzu – umesto lakše povređenog Stefana Mitrovića pozvan je Strahinja Rašović.

     

    Savić računa na: Gojka Pijetlovića, Dušana Mandića, Viktora Rašovića, Savu Ranđelovića, Miloša Ćuka, Duška Pijetlovića, Nemanju Ubovića, Milana Aleksića, Nikolu Jakšića, Filipa Filipovića, Andriju Prlainovića, Strahinju Rašovića i Branislava Mitrovića.

     

    Više informacija o sportskom spektaklu na Gradskom bazenu u Zrenjaninu možete PROČITATI OVDE.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport