• SEDMA POBEDA SA DVADESET POENA RAZLIKE (FOTO)

    KK Proleter Naftagas – KK Zdravlje (Leskovac) 94:74 (27:24, 23:16, 26:20, 18:14)   Košarkaši zrenjaninskog Proleter Naftagasa su, u okviru 9. kola Druge muške lige Srbije, ostvarili i sedmu pobedu. Ovog puta, sa 20 poena razlike, pobeđena je ekipa Zdravlja iz Leskovca.     Utakmica je praktično rešena krajem druge četvrtine, kada su izabranici Zorana Bajina […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SEDMA POBEDA SA DVADESET POENA RAZLIKE (FOTO)

    KK Proleter Naftagas – KK Zdravlje (Leskovac) 94:74 (27:24, 23:16, 26:20, 18:14)

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proleter Naftagasa su, u okviru 9. kola Druge muške lige Srbije, ostvarili i sedmu pobedu. Ovog puta, sa 20 poena razlike, pobeđena je ekipa Zdravlja iz Leskovca.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Utakmica je praktično rešena krajem druge četvrtine, kada su izabranici Zorana Bajina po prvi put na meču stekli dvocifrenu prednost, koju su do kraja meča samo uvećavali, tako da je u jednom trenutku vođstvo crveno-belih iz grada na obali Begeja iznosilo čitavih 23 poena prednosti.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Najefikasniji u redovima domaćih bili su Slobodan Lalić sa 24 poena i Nikola Šućov sa 20 postignutih koševa, dok treba napomenuti i debitanski nastup Kostasa Stratakisa, mladog reprezentativca Grčke u dresu Zrenjaninaca, i postignutih 10 poena, uz zaista odličnu partiju za nepunih 19 minuta, koliko je proveo na terenu.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nakon ovog kola, ekipa Proleter Naftagasa se i dalje nalazi na deobi drugog i trećeg mesta, a u narednom 10. kolu, zrenjaninski crveno-beli će gostovati u Beogradu ekipi Žarkova.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport