• Sedam medalja za plivače Proletera na takmičenju „Dr Fig“

    Za vikend je u Kranju održano međunarodno takmičenje u plivanju za mlađe kategorije „Dr Fig“. Na ovom takmičenju nastupilo je oko 500 plivača iz Slovenije, Srbije, Hrvatske i Austrije.   Ekipa Plivačkog kluba Proleter nastupila je sa šestoro takmičara i osvojila je sedam medalja. Sa osvojenih pet zlatnih medalja, Proleter je bio najuspešniji klub na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sedam medalja za plivače Proletera na takmičenju „Dr Fig“

    Za vikend je u Kranju održano međunarodno takmičenje u plivanju za mlađe kategorije „Dr Fig“. Na ovom takmičenju nastupilo je oko 500 plivača iz Slovenije, Srbije, Hrvatske i Austrije.

     

    Ekipa Plivačkog kluba Proleter nastupila je sa šestoro takmičara i osvojila je sedam medalja. Sa osvojenih pet zlatnih medalja, Proleter je bio najuspešniji klub na takmičenju. Treneri ekipe bili su Radišić i Borić.

     

    Prva mesta i zlatne medalje osvojio je Justin Cvetkov, na 50 metara kraul, 50 delfin i 50 prsno. Ognjen Kovačević osvojio je zlatne medalje na 100 metara leđno i 100 mešovito, kao i drugo mesto na 100 metara kraul. Lena Stoiljkovski osvojila je drugo mesto u trci na 100 metara kraul.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport