• SAVREMENA KOŠARKAŠKA OPREMA U KRISTALNOJ DVORANI

    ZRENJANIN – U okviru programa „Zajednici zajedno“, kompanija NIS podržala je nabavku savremene košarkaške opreme u Kristalnoj dvorani, a za potrebe Košarkaškog kluba „Proleter Naftagas“ i za održavanje košarkaških manifestacija u Zrenjaninu.     – NIS je u okviru svojih društveno odgovornih projekata posebnu pažnju posvetio razvoju sporta i promociji sportskih vrednosti, a na ovaj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SAVREMENA KOŠARKAŠKA OPREMA U KRISTALNOJ DVORANI

    ZRENJANIN – U okviru programa „Zajednici zajedno“, kompanija NIS podržala je nabavku savremene košarkaške opreme u Kristalnoj dvorani, a za potrebe Košarkaškog kluba „Proleter Naftagas“ i za održavanje košarkaških manifestacija u Zrenjaninu.

     

    Zajednici zajedno

     

    – NIS je u okviru svojih društveno odgovornih projekata posebnu pažnju posvetio razvoju sporta i promociji sportskih vrednosti, a na ovaj način želeo je da doprinese afirmaciji košarke u Zrenjaninu, kao i uključivanju većeg broja sportista iz svih takmičarskih kategorija i uzrasta – naglasio je Valerij Proskurin, direktor Bloka „Servisi“ NIS -a, podsećajući da je ova kompanija podržala 139 projekata u Zrenjaninu, a u Srbiji više od 900, vrednih preko milijardu dinara.

     

    Zajednici zajedno

     

    Svečanosti u Kristalnoj dvorani prisustvovao je i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, koji je naglasio da je Zrenjanin odavno poznat po vrhunskim sportistima, ali da se sada prepoznaje i po odličnoj organizaciji vrhunskih sportskih događaja, kako sa domaće tako i sa internacionalne scene.

     

    – Sve to zahteva veliki trud i zalaganje, a posebno mi je drago da imamo društveno odgovorne kompanije kao što je NIS, koje zdušno podržavaju važne projekte iz oblasti sporta, u koje su uključeni naši mladi sugrađani. Nadam se da će tako biti i ubuduće – naglasio je Janjić.

     

    Zajednici zajedno

     

    Svečanost je završena revijalnom utakmicom kadeta i dece iz zrenjaninskih osnovnih škola.

     

    A prvi značajniji događaj koji će se igrati pod novim koševima u Kristalnoj dovrani biće četvrti po redu kadetski košarkaški turnir „Petrovgrad Basketball U16 Cup“, koji je na programu od 16. do 18. marta. Više o tome PROČITAJTE OVDE.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 3

    1. Opet zamajavanje! To što su poklonili je milioniti deo onoga što bi trebalo da vrate gradu i njegovim građanima Licemrno i neiskreno!

    2. Замајавање су овакви коментари. Свака част свакоме ко данас нешто да и поклони. Да се запитамо прво шта сами чинимо а онда да критикујемо и пљујемо увек и све.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport