• „ŠAŠAVA DRUŽINA“ ODIGRALA JOŠ JEDNU UTAKMICU „ZA INFARKT“

    KMF SAS (Zrenjanin) – FK FORUM (Vršac) 6:5 (poluvreme 1:3)   Da je nadimak „šašava družina“ i dalje aktuelan za igrače zrenjaninskog Futsal kluba SAS, koji sa ponosom nose više od jedne decenije, potvrđeno je u ponedeljak, 16. oktobra, tokom utakmice 3. kola Druge lige Srbije, u kojoj su, u Kristalnoj dvorani, naši futsaleri ugostili FK […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „ŠAŠAVA DRUŽINA“ ODIGRALA JOŠ JEDNU UTAKMICU „ZA INFARKT“

    KMF SAS (Zrenjanin) – FK FORUM (Vršac) 6:5 (poluvreme 1:3)

     

    Da je nadimak „šašava družina“ i dalje aktuelan za igrače zrenjaninskog Futsal kluba SAS, koji sa ponosom nose više od jedne decenije, potvrđeno je u ponedeljak, 16. oktobra, tokom utakmice 3. kola Druge lige Srbije, u kojoj su, u Kristalnoj dvorani, naši futsaleri ugostili FK Forum iz Vršca.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Naime, oko stotinak gledalaca prisustvovalo je još jednoj utakmici za „infarkt“, koju može da izrežira i odigra samo sastav Milivoja Batinice.

     

    Prvo poluvreme za zaborav. Gosti se odlično brane, a iz kontri postižu 3 gola. Strelci Bogdanović u 12. i 14. minutu i Anđelković u 17. minutu. Na sreću domaće ekipe, Šarenac u poslednjem minutu prvog poluvremena pogađa mrežu Vrščana za 1:3 i daje nadu igračima SAS-a da mogu doći do preokreta u nastavku susreta.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Tako i biva. Potpuna dominacija domaće ekipe u prvih 13 minuta drugog poluvremena rezultira velikim preokretom i vođstvom SAS-a od 4:3. Golove su redom postizali Rašić u 22. minutu, Živanov u 28. i ponovo Rašić u 33. minutu igre.

     

    Međutim, gosti samo minut kasnije izjednačuju rezultat golom Anđelkovića, ali već u narednoj akciji Živanov ponovo donosi prednost Zrenjanincima od 5:4.

     

    A tada, kao u najbolje izrežiranim filmovima, sledi „infarkt“ završnica.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Četrnaest sekundi pre kraja utakmice sledi pravi šok za sve prisutne navijače domaćih. Igrač vršačkog Foruma, Janković, koristi grešku SAS-ovih igrača na sredini terena, i prosleđuje loptu u mrežu za 5:5. Neverica i muk na tribinama. Ali, zrenjaninski futsaleri ne bi džaba nosili nadimak „šašava družina“ kad ne bi priredili još jedan preokret. Naime, lopta koja je izvedena sa centra stiže do Živanova, koji je, samo 8 sekundi pred kraj utakmice, prosleđuje u gol tima iz Vršca, i na taj način donosi veoma važnu pobedu igračima u zlatno-belim dresovima, na opštu radost svih prisutnih u dvorani.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport