• SAS podelio bodove sa gostima iz Smedereva (Foto)

    KMF SAS – KMF Smederevo 4:4 (poluvreme 3:1)   Futsal ekipa SAS-a odigrala je u petak, 22. novembra, utakmicu 11. kola Druge lige Srbije, u kojoj je podelila bodove sa KMF Smederevo.   Viđena su dva potpuno različita poluvremena. U prvom, siloviti SAS-ovci golovima Aleksandra Tomina u 11. minutu, zatim Stefana Živanova u 16. i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SAS podelio bodove sa gostima iz Smedereva (Foto)

    KMF SAS – KMF Smederevo 4:4 (poluvreme 3:1)

     

    Futsal ekipa SAS-a odigrala je u petak, 22. novembra, utakmicu 11. kola Druge lige Srbije, u kojoj je podelila bodove sa KMF Smederevo.

     

    Viđena su dva potpuno različita poluvremena. U prvom, siloviti SAS-ovci golovima Aleksandra Tomina u 11. minutu, zatim Stefana Živanova u 16. i Slađana Novkovića u poslednjim trenucima prvog dela igre, stvorili su opipljivu prednost, te na odmor otišli sa vođstvom od 3:1.

     

     

    Sve što su stvorili u prvih 20 minuta, izabranici Milivoja Batinice uspeli su da prokockaju u nastavku meča.

     

    Pročitajte još: MARKO PANTELIĆ: Da se opet u Karađorđevom parku igra elitni fudbal

     

    Naime, gosti iz Smedereva iskoristili su dekoncentraciju domaće ekipe nakon jedne sumnjive sudijske odluke. Onda su u 25. minutu, u razmaku od samo 40-ak sekundi, uspeli da postignu dva pogotka i anuliraju prednost SAS-a.

     

     

    Već u 26. minutu Zrenjaninci su ponovo došli u vođstvo nakon drugog pogotka na meču Stefana Živanova. Ali, gostujući tim samo tri minuta kasnije postiže novi pogodak preko Živkovića za konačnih 4:4.

     

    Nakon ovog kola sledi pauza u prvenstvu Druge lige. Nastavak šampionata zakazan je za 7. februar, kada će ekipa SAS-a na parketu Kristalne dvorane dočekati KMF Metalac Kolorado iz Gornjeg Milanovca.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport