• SAS opet slavio, ostvario pobedu sa tri gola razlike (Foto)

    KMF SAS – KMF Banjica 7:4 (poluvreme 2:2)   Još jednu veoma bitnu pobedu u pohodu na vrh tabele futsal ekipa zrenjaninskog SAS-a ostvarila je u petak, 26. oktobra, na domaćem terenu, u okviru 7. kola Druge lige Srbije, pobedivši ekipu Banjice iz Beograda rezultatom 7:4.   Poveli su gosti već u drugom minutu iz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SAS opet slavio, ostvario pobedu sa tri gola razlike (Foto)

    KMF SAS – KMF Banjica 7:4 (poluvreme 2:2)

     

    Još jednu veoma bitnu pobedu u pohodu na vrh tabele futsal ekipa zrenjaninskog SAS-a ostvarila je u petak, 26. oktobra, na domaćem terenu, u okviru 7. kola Druge lige Srbije, pobedivši ekipu Banjice iz Beograda rezultatom 7:4.

     

    Poveli su gosti već u drugom minutu iz kontranapada, a strelac vodećeg pogotka bio je Ristanović. Golovima Tomina u sedmom i Kulića u devetnaestom minutu, „luda družina“ preokreće rezultat i dolazi u prvo vođstvo. Međutim, na poluvreme se ipak odlazi nerešenim rezultatom jer Macanović kažnjava još jednu grešku izabranika Milivoja Batinice.

     

    Drugim pogotkom Tomina u prvom minutu nastavka, domaća ekipa otvara drugo poluvreme. Međutim, Macanović, nakon samo tri minuta, ponovo dovodi meč u egal.

     

    Poslednjih deset minuta utakmice u potpunosti pripadaju domaćoj ekipi, koja pogocima Aranovića u 30. i 40, Radenkovića u 33. i Delića u 38. minutu dolazi do četvrte ovosezonske pobede.

     

    U narednom kolu, SAS je ponovo domaćin, a u Kristalnoj dvorani će dočekati ekipu Bečeja.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport