• SAS nastavio sa odličnim partijama u šampionatu Druge lige

    KMF SAS – KMF Kolubara 5:2 (poluvreme 2:1)   Futsal ekipa zrenjaninskog KMF SAS, nakon eliminacije iz kupa Srbije, nastavila je sa odličnim partijama u šampionatu Druge lige. U ponedeljak, 11. marta, u Kristalnoj dvorani, u okviru 15. kola, savladana je Kolubara iz Lazarevca rezultatom 5:2.   Izabranici Milivoja Batinice odlično su otvorili utakmicu, te […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SAS nastavio sa odličnim partijama u šampionatu Druge lige

    KMF SAS – KMF Kolubara 5:2 (poluvreme 2:1)

     

    Futsal ekipa zrenjaninskog KMF SAS, nakon eliminacije iz kupa Srbije, nastavila je sa odličnim partijama u šampionatu Druge lige. U ponedeljak, 11. marta, u Kristalnoj dvorani, u okviru 15. kola, savladana je Kolubara iz Lazarevca rezultatom 5:2.

     

    Izabranici Milivoja Batinice odlično su otvorili utakmicu, te su pogocima Živanova u 4. i Aranitovića u 13. minutu stekli opipnu prednost od dva gola razlike. Sve što je gostujuća ekipa uspela da učini u prvom delu susreta bio je pogodak Nenadovića u 20. minutu iz slobodnog udarca. Na poluvreme se otišlo rezultatom 2:1 u korist Zrenjaninaca.

     

    Silovito je „luda družina“ započela i drugo poluvreme. Tako su već u 21. pogotkom Živanova i u 23. minutu evrogolom Delića Zrenjaninci uvećali vođstvo na 4:1. Do kraja utakmice viđen je još po jedan pogodak u mrežama obe ekipe. Naime, prvo je Aranitović svojim drugim golom uvećao prednost SAS-a na 5:1. Tačku na ovaj susret stavio  je Đuketić za konačnih 5:2.

     

    Nakon ovog kola, KMF SAS se nalazi na visokom trećem mestu na tabeli sa sakupljenih 25 bodova, tri manje od lidela na tabeli, ekipe Zemun Samo Pravo.

     

    U narednom kolu, ekipi SAS-a sledi možda i najteže gostovanje u prolećnom delu prvenstva, pošto na noge idu ekipi Zufo iz Bujanovca, koja se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    futsal sas
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport