• SAS kao domaćin poražen na početku sezone

    SAS – Ekonomac 2 ( Kragujevac ) 5:6, poluvreme 1:4   Ekipa zrenjaninskog SAS-a minimalnim porazom startovala je u novoj sezoni Druge lige prvenstva Srbije.   U okviru prvog kola, Zrenjaninci su u petak 14. septembra, na parketu Kristalne dvorane, pred oko 250 gledalaca, dočekali tim Ekonomac 2 iz Kragujevca i pretrpeli prvi ovosezonski poraz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SAS kao domaćin poražen na početku sezone

    SAS – Ekonomac 2 ( Kragujevac ) 5:6, poluvreme 1:4

     

    Ekipa zrenjaninskog SAS-a minimalnim porazom startovala je u novoj sezoni Druge lige prvenstva Srbije.

     

    U okviru prvog kola, Zrenjaninci su u petak 14. septembra, na parketu Kristalne dvorane, pred oko 250 gledalaca, dočekali tim Ekonomac 2 iz Kragujevca i pretrpeli prvi ovosezonski poraz rezultatom 5:6.

     

    Iako su izabranici Milivoja Batinice bolje otvorili ovaj meč i već u trećem minutu, golom Tomina poveli sa 1:0, ostatak prvog poluvremena je pripao gostima iz Kragujevca, koji prvi deo meča završavaju u svoju korist sa 1:4, a četvorostruki strelac za goste bio je Vranić.

     

    I početak drugog dela pripao je Ekonomcu, koji je golovima Milosavljevića i Vasića uvećalo svoju prednost na 1:6. Tek tada dolazi do buđenja do tada uspavane ekipe SAS, koji preuzimanjem potpune inicijative, do kraja susreta postižu još četiri pogotka, a strelci su bili Rađenović, koji je mrežu gostiju zatresao dva puta, i Vasić i Aranitović po jedan put. Na žalost, to nije bilo dovoljno da se osvoji prvi bod u ovoj sezoni, te su gosti na taj način poneli ceo bodovni plen u Kragujevac.

     

    U narednom kolu, ekipa SAS gostuje u Požarevcu, istoimenoj ekipi.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport