• „Šandong Linglong“ sponzor Super lige Srbije u fudbalu

    Fudbalski savez Srbije i kompanija „Šandong Linglong“ potpisali su sporazum o sponzorstvu fudbalske Super i Prve lige Srbije.   U prisustvu ministra finansija Siniše Malog, ministra omladine i sporta Vanje Udovičića i približno 500 privrednika iz Kine, ugovor su potpisali potpredsednik kineske kompanije Li Vei i generalni sekretar Zajednice Superlige Darko Ramovš.   Udovičić je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Šandong Linglong“ sponzor Super lige Srbije u fudbalu

    Fudbalski savez Srbije i kompanija „Šandong Linglong“ potpisali su sporazum o sponzorstvu fudbalske Super i Prve lige Srbije.

     

    U prisustvu ministra finansija Siniše Malog, ministra omladine i sporta Vanje Udovičića i približno 500 privrednika iz Kine, ugovor su potpisali potpredsednik kineske kompanije Li Vei i generalni sekretar Zajednice Superlige Darko Ramovš.

     

    Udovičić je naglasio da ta investicija ima snažnu poruku za sve mlade, a to je da imamo budućnost i prosperitet.

     

    – Sport je pravi brend naše zemlje. Po njemu smo najprepoznatljiviji u svetu i želimo da poboljšamo uslove bavljenja sportom – poručio je ministar.

     

    „Šandong Linglong“ je, inače, sponzor fudbalskih klubova Juventus i Volfsburg.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport