• Samolovcu i Vukeliću funkcije u Savezu za tradicionalni karate Srbije

    Dugogodišnja uspešna saradnja između Saveza za tradicionalni karate Srbije, na čijem je čelu prof. dr Vladimir Jorga, i Karate kluba Banatski cvet, rezultirala je delegiranjem funkcija u Savezu trenerima zrenjaninskog kluba.   Naime, na nedavno održanoj sednici Skupštine STKS Goranu Samolovcu poverena je funkcija Generalnog sekretara Saveza. Nikola Vukelić imenovan je za člana Nadzornog odbora. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Samolovcu i Vukeliću funkcije u Savezu za tradicionalni karate Srbije

    Dugogodišnja uspešna saradnja između Saveza za tradicionalni karate Srbije, na čijem je čelu prof. dr Vladimir Jorga, i Karate kluba Banatski cvet, rezultirala je delegiranjem funkcija u Savezu trenerima zrenjaninskog kluba.

     

    Naime, na nedavno održanoj sednici Skupštine STKS Goranu Samolovcu poverena je funkcija Generalnog sekretara Saveza. Nikola Vukelić imenovan je za člana Nadzornog odbora.

     

    Takođe, Samolovac se našao na listi ispitivača koji će u narednim mesecima proći posebnu edukaciju od strane profesora Jorge. Nakon toga će steći licencu za dodelu majstorskih zvanja.

     

    „Ova priznanja poslužiće trenerima našeg kluba kao podstrek za dalje usavršavanje. Ujedno su i dokaz da ceo klub funkcioniše u savršenoj harmoniji i da nastavlja da dobija priznanja, kako u domenu takmičarskih rezultata, tako i u domenu sticanja novih znanja“, saopštio je KK Banatski cvet.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

    Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]