• SAMO NAPRED: Kadeti Proletera blizu polufinala Kupa Vojvodine

    U Zrenjaninu je za vikend odigrano osam utakmica Kupa Vojvodine u vaterpolu po grupama, za 2005. godište i mlađe, i za 2004. godište i mlađe. U subotu, 19. januara, vaterpolisti Proletera rođeni 2005. i mlađi odigrali su dve utakmice i doživeli su poraze od Sente i ŽAK-a iz Kikinde.   Dan kasnije, igrači Proletera rođeni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SAMO NAPRED: Kadeti Proletera blizu polufinala Kupa Vojvodine

    U Zrenjaninu je za vikend odigrano osam utakmica Kupa Vojvodine u vaterpolu po grupama, za 2005. godište i mlađe, i za 2004. godište i mlađe. U subotu, 19. januara, vaterpolisti Proletera rođeni 2005. i mlađi odigrali su dve utakmice i doživeli su poraze od Sente i ŽAK-a iz Kikinde.

     

    Dan kasnije, igrači Proletera rođeni 2004. i mlađi pobedili su ekipu Mladosti iz Pančeva rezultatom 13:10. Na taj način su došli blizu plasmana u polufinale Kupa Vojvodine, što predstavlja uspeh zrenjaninskih kadeta. Za Proleter su nastupili Ćirović, Petrović, Jakovljević, Kovačev, Babić, Pajić, Knežević, Tomić, Marić, Đapjaš i Ninić. Ekipu je vodio trener Brdarić. Na utakmici se posebno istakao Viktor Đapjaš, strelac sedam golova.

     

    Kadetska ekipa Proletera treba da odigra u grupi još dve utakmice sa Jezerom iz Bele Crkve i ŽAK-om iz Kikinde, u kojima je favorit.

     

    Juniori Proletera, igrači rođeni 2002. i mlađi, takmičenje u Kupu Vojvodine počinju za dve nedelje. Oni će odigrati utakmice protiv Vojvodine, Spartak Prozivke i Mladosti iz Pančeva.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport