Sport

SAMO NAPRED: Kadeti Proletera blizu polufinala Kupa Vojvodine

vaterpolo kadeti proletera
Foto: Pixabay

U Zrenjaninu je za vikend odigrano osam utakmica Kupa Vojvodine u vaterpolu po grupama, za 2005. godište i mlađe, i za 2004. godište i mlađe. U subotu, 19. januara, vaterpolisti Proletera rođeni 2005. i mlađi odigrali su dve utakmice i doživeli su poraze od Sente i ŽAK-a iz Kikinde.

 

Dan kasnije, igrači Proletera rođeni 2004. i mlađi pobedili su ekipu Mladosti iz Pančeva rezultatom 13:10. Na taj način su došli blizu plasmana u polufinale Kupa Vojvodine, što predstavlja uspeh zrenjaninskih kadeta. Za Proleter su nastupili Ćirović, Petrović, Jakovljević, Kovačev, Babić, Pajić, Knežević, Tomić, Marić, Đapjaš i Ninić. Ekipu je vodio trener Brdarić. Na utakmici se posebno istakao Viktor Đapjaš, strelac sedam golova.

 

Kadetska ekipa Proletera treba da odigra u grupi još dve utakmice sa Jezerom iz Bele Crkve i ŽAK-om iz Kikinde, u kojima je favorit.

 

Juniori Proletera, igrači rođeni 2002. i mlađi, takmičenje u Kupu Vojvodine počinju za dve nedelje. Oni će odigrati utakmice protiv Vojvodine, Spartak Prozivke i Mladosti iz Pančeva.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM