• SALAPURI DVA ZLATA NA TROFEJU BEOGRADA

    BEOGRAD – U nedelju je održan veoma masovan i kvalitetan međunarodni turnir „Beogradski pobednik – Trofej Beograda, na kojem je Đorđe Salapura imao veoma zapažen nastup.     Prvo je ubedljivo osvojio prvo mesto u apsolutnoj kategoriji za seniore, a nakon toga i zlato u svojoj kategoriji mlađih seniora -75 kg.   Aleksandra Vujasinović i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SALAPURI DVA ZLATA NA TROFEJU BEOGRADA

    BEOGRAD – U nedelju je održan veoma masovan i kvalitetan međunarodni turnir „Beogradski pobednik – Trofej Beograda, na kojem je Đorđe Salapura imao veoma zapažen nastup.

     

    Đorđe Salapura na pobedničkom postolju

     

    Prvo je ubedljivo osvojio prvo mesto u apsolutnoj kategoriji za seniore, a nakon toga i zlato u svojoj kategoriji mlađih seniora -75 kg.

     

    Aleksandra Vujasinović i Anja Milovanović ovog puta su ostale bez medalja, jer su izgubile u kvalifikacijama od Francuskinje, odnosno Hrvatice.

     

    Ovaj turnir je poslužio kao odlična provera pred Svetsko prvenstvo koje se krajem meseca održava u Španiji. Već u toku nedelje, Aleksandra i Anja odlaze na završne pripreme za ovaj šampionat na Taru.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport