• SALAPURA NAJBOLJI U KONKURENCIJI TERITORIJALNIH SPORTSKIH SAVEZA

    BEOGRAD – Za najuspešnijeg generalnog sekretara teritorijalnih sportskih saveza u Srbiji izabran je Simo Salapura, generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina. Ovo priznanje dodeljeno mu je u okviru 5. Međunarodnog sajma sporta u Beogradu, na kojem je održan je i 11. Nacionalni seminar Sportskog saveza Srbije, sa tradicionalnim izborom najboljeg generalnog sekretara nacionalnog granskog saveza […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SALAPURA NAJBOLJI U KONKURENCIJI TERITORIJALNIH SPORTSKIH SAVEZA

    BEOGRAD – Za najuspešnijeg generalnog sekretara teritorijalnih sportskih saveza u Srbiji izabran je Simo Salapura, generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina.

    Dobitnici nagrada Sportskog saveza Srbij
    Dobitnici nagrada Sportskog saveza Srbije

    Ovo priznanje dodeljeno mu je u okviru 5. Međunarodnog sajma sporta u Beogradu, na kojem je održan je i 11. Nacionalni seminar Sportskog saveza Srbije, sa tradicionalnim izborom najboljeg generalnog sekretara nacionalnog granskog saveza i teritorijalnog sportskog saveza.

    -Svaka nagrada je posebna na neki način a ovo priznanje je posebno značajno iz razloga što dolazi iz ruku ministra Vanje Udovičića, a na predlog Sportskog saveza Srbije, krovne sportske organizacije. Ovo za mene predstavlja čast i obavezu i dodatnu dužnost da nastavim rad na poboljšanju uslova za bavljenje sportom u našoj sredini. Naravno, ova nagrada je i rezultat kontinuirane podrške i dobre saradnje sa Gradom Zrenjaninom, sportskim organizacijama i stručnim službama i organima i telima Sportskog saveza Grada Zrenjanina – rekao je Salapura nakon prijema priznanja.

    Na 5. međunarodnom sajmu sporta, inače, svoj štand imao je i Sportski savez Grada Zrenjanina, zajedno sa Javnom Ustanovom Sportski objekti i Turističkom organizacijom Zrenjanina. 

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport