• ŠAHISTI „NAFTAGASA“ OBEZBEDILI OPSTANAK U NAJVIŠEM RANGU

    ELEMIR – Šahovski klub „Naftagas“ iz Elemira načinio je pravi podvig, obezbedivši kao novajlija u najvišem klupskom takmičarskom rangu opstanak u Prvoj ligi na državnom prvenstvu održanom u Kragujevcu! Ovo je ujedno i najveći klupski uspeh u šahu, u Zrenjaninu. – Veliki je uspeh ostvariti opstanak u žestokoj konkurenciji profesionalaca i klubova sa daleko jačim […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ŠAHISTI „NAFTAGASA“ OBEZBEDILI OPSTANAK U NAJVIŠEM RANGU

    ELEMIR – Šahovski klub „Naftagas“ iz Elemira načinio je pravi podvig, obezbedivši kao novajlija u najvišem klupskom takmičarskom rangu opstanak u Prvoj ligi na državnom prvenstvu održanom u Kragujevcu!

    Foto: Šahovski savez Srbije
    Foto: Šahovski savez Srbije

    Ovo je ujedno i najveći klupski uspeh u šahu, u Zrenjaninu.

    – Veliki je uspeh ostvariti opstanak u žestokoj konkurenciji profesionalaca i klubova sa daleko jačim budžetom. Ovo je veliki uspeh zrenjaninskog šaha i rezultat za pamćenje – kaže internacionalni majstor Predrag Bodiroga, jedan od članova ŠK „Naftagas“ i igrač iz prve postave ovog malog – velikog kluba.

    Boje „Naftagasa“ branili su velemajstor Karen Grigorjan iz Jermenije, zatim Siniša Popov, braća Milovan i Miloje Ratković, Danilo Besedeš, Ivan Adamov i Predrag Bodiroga.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport