• RVAČI PROLETERA BOLJI OD PROTIVNIKA IZ BEOGRADA

    RK Radnički (Beograd) – RK Proleter (Zrenjanin) 3:5   Protekle nedelje, 22. oktobra, u hali SD „Radnički“, u okviru 4. kola Prve rvačke lige Srbije, rvači Proletera iz Zrenjanina gostovali su veoma neugodnoj ekipi beogradskog Radničkog.     Trener Zrenjaninaca Vojislav Trajković se za ovaj meč opredelio da njegova ekipa nastupi u sledećem sastavu: Sebastijan […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RVAČI PROLETERA BOLJI OD PROTIVNIKA IZ BEOGRADA

    RK Radnički (Beograd) – RK Proleter (Zrenjanin) 3:5

     

    Protekle nedelje, 22. oktobra, u hali SD „Radnički“, u okviru 4. kola Prve rvačke lige Srbije, rvači Proletera iz Zrenjanina gostovali su veoma neugodnoj ekipi beogradskog Radničkog.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Trener Zrenjaninaca Vojislav Trajković se za ovaj meč opredelio da njegova ekipa nastupi u sledećem sastavu: Sebastijan Kolompar (60kg), Branislav Ludoški (67kg), Goran Sremac (72kg), Mate Nemeš (77kg), Viktor Nemeš (82kg), Valentin Čabi (87kg), Boris Petrušić (97kg) i Miroslav Krenjicki (130kg).

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Kolompar je u prvom meču bio bolji od Stanisavljevića, i pobedio ga rezultatom 16:0. U naredna dva meča Zrenjaninci su bili poraženi, prvo Ludoški od Ilića rezultatom 4:1, a zatim i Sremac od Đukanovića rezultatom 6:4. Naredna tri meča dobijaju rvači zrenjaninskog Proletera, i to Mate Nemeš pobeđuje Čolića sa 9:0, pa Viktor Nemeš – Kovačevića sa 3:0 i Čabi dobija Markovića sa 12:0. 

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    U kategoriji do 97kg, rvač Radničkog Dickov pobeđuje Petrušića sa 4:1, ali u poslednjoj borbi odlučujući peti poen Proleteru donosi Krenjicki, pobedom nad Grujičićem rezultatom 8:4.

     

    I nakon 4. kola, rvači Proletera ostaju neporaženi u prvenstvu, a u narednom, 5. kolu, u nedelju, 29. oktobra, u hali Medison, sa početkom od 12 časova, Zrenjaninci dočekuju rvače Radničkog iz Sombora.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport