• Rutinski do pobede, košarkaši Proletera dominirali (Foto)

    KK Proleter – KK Žarkovo 96:84 (23:18, 29:18, 23:27, 21:21)   Košarkaši zrenjaninskog Proletera upisali su rutinsku pobedu pred domaćom publikom u subotu, 20. oktobra, u meču 4. kola druge lige, u kom su se sastali sa odličnom ekipom Žarkova, za koju su u ovom meču po prvi put nastupili mladi srpski reprezentativci Stefan Adžić […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rutinski do pobede, košarkaši Proletera dominirali (Foto)

    KK Proleter – KK Žarkovo 96:84 (23:18, 29:18, 23:27, 21:21)

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera upisali su rutinsku pobedu pred domaćom publikom u subotu, 20. oktobra, u meču 4. kola druge lige, u kom su se sastali sa odličnom ekipom Žarkova, za koju su u ovom meču po prvi put nastupili mladi srpski reprezentativci Stefan Adžić i Nemanja Popović.

     

    Prelomni momenti utakmice viđeni su u drugoj četvrtini, kada su Zrenjaninci uspeli da naprave čitavih šesnaest poena prednosti, koju ekipa Žarkova nije mogla da dostigne do kraja meča.

     

    Najefikasniji među izabranicima Zorana Bajina bili su Slobodan Lalić sa 23 i Aleksej Nešović sa 22 postignuta poena, dok su dvocifreni takođe bili i Aleksandar Petrović sa 19 i Petar Lambić sa 14 pogodaka.

     

    U narednom kolu, zrenjaninske crveno – bele očekuje gostovanje ekipi Zemun Fitofarmacije, koja se nalazi pri dnu tabele, sa dosadašnjim skorom od jedne pobede i tri poraza.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport