• Rusanda sa prednošću od dva gola dočekuje revanš meč sa Omladincem

    FK Omladinac (Botoš) – FK Rusanda (Melenci) 0:2 (poluvreme 0:0)   Fudbaleri FK Rusanda sa prednošću od dva gola razlike dočekaće revanš meč finala kupa FSG Zrenjanin, pošto su u nedelju, 24. februara, na gostovanju u Botošu, u prvoj utakmici slavili sa 2:0.   Izabranici Ivice Milivojeva uspeli su da, ne samo odole pritiscima uvek […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rusanda sa prednošću od dva gola dočekuje revanš meč sa Omladincem

    FK Omladinac (Botoš) – FK Rusanda (Melenci) 0:2 (poluvreme 0:0)

     

    Fudbaleri FK Rusanda sa prednošću od dva gola razlike dočekaće revanš meč finala kupa FSG Zrenjanin, pošto su u nedelju, 24. februara, na gostovanju u Botošu, u prvoj utakmici slavili sa 2:0.

     

    Izabranici Ivice Milivojeva uspeli su da, ne samo odole pritiscima uvek neugodnog gostovanja u Botošu, već i da postignu dva gola. Na taj način su stekli kapitalnu prednost pred revanš meč, koji će odigrati pred svojom publikom za nedelju dana. Na korak su od cilja – da u vitrine svog kluba, po peti put u istoriji, donesu pehar namenjen osvajaču kupa.

     

    Oba gola postignuta su u drugom poluvremenu. Strelci za melenačke plavo – bele bili su Vladimir Radišić i Aleksandar Odžin.

     

    Portal zrenjaninski.com će naredne nedelje izveštavati sa revanš meča. Našim čitaocima ćemo u foto izveštaju preneti sve najzanimljivije detalje sa revanš utakmice, kao i sa ceremonije dodele pehara osvajaču kupa FSG Zrenjanin.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    kup fsg zrenjanin
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport