• Rukometni klub Proleter plasirao se u Super ligu (FOTO)

    RK Vrbas Petrol – RK Proleter 34:37   Pobedom u derbiju sezone Super B lige Srbije, rukometaši zrenjaninskog Proletera, kolo pre kraja ligaškog nadmetanja ostvarili su plasman u Super ligu!     Igrači Proletera pobedili su direktnog konkurenta za plasman u najelitnije domaće takmičenje, RK Vrbas Petrol, i to na gostujućem terenu.   U veoma […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rukometni klub Proleter plasirao se u Super ligu (FOTO)

    RK Vrbas Petrol – RK Proleter 34:37

     

    Pobedom u derbiju sezone Super B lige Srbije, rukometaši zrenjaninskog Proletera, kolo pre kraja ligaškog nadmetanja ostvarili su plasman u Super ligu!

     

     

    Igrači Proletera pobedili su direktnog konkurenta za plasman u najelitnije domaće takmičenje, RK Vrbas Petrol, i to na gostujućem terenu.

     

    U veoma napetoj i borbenoj utakmici, pred prepunim tribinama sportske hale u Vrbasu, izabranici Ljubomira Obradovića ostvarili su presudnu pobedu, te će već naredne sezone, ljubitelji rukometa u Zrenjaninu biti u prilici da uživaju u majstorijama najboljih srpskih ekipa, kao što su Vojvodina, Metaloplastika, Crvena Zvezda, Partizan…

     

     

    Sportska redakcija Portala Zrenjaninski ispratila je utakmicu u Vrbasu i bila uz naše rukometaše.

     

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport