• RUKOMETAŠICE PROLETERA ZASLUŽENO DO POBEDE (FOTO)

    ŽRK Proleter – ŽRK Metalac (Kraljevo) 33:30 (poluvreme 16:14)   Veoma značajna i zaslužena pobeda rukometašica zrenjaninskog Proletera za vraćanje samopouzdanja ekipi, zabeležena je u okviru 15. kola Super B lige.     Zbog prezauzetosti sportskih dvorana prethodnog vikenda u našem gradu, izabranice Dragana Lazarova bile su prinuđene da svoj meč protiv Metalca odigraju kao […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RUKOMETAŠICE PROLETERA ZASLUŽENO DO POBEDE (FOTO)

    ŽRK ProleterŽRK Metalac (Kraljevo) 33:30 (poluvreme 16:14)

     

    Veoma značajna i zaslužena pobeda rukometašica zrenjaninskog Proletera za vraćanje samopouzdanja ekipi, zabeležena je u okviru 15. kola Super B lige.

     

    Proletera
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Zbog prezauzetosti sportskih dvorana prethodnog vikenda u našem gradu, izabranice Dragana Lazarova bile su prinuđene da svoj meč protiv Metalca odigraju kao domaćini u Žablju.

     

    rukomet
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Viđen je u većem delu susreta neizvesan meč, međutim, „duža klupa“ i bolja fizička sprema su prevagnuli u korist rukometašica iz grada na obali Begeja, te je derbi začelja ipak pripao Zrenjaninkama.

     

    žrk Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Ovo je otprilike neka igra kvaliteta protivnika, Kraljevo je tu gde i mi, na dnu tabele, tako da je ovakve utakmice možda i teže odigrati nego protiv kvalitetnijih protivnika. Rezultatski smo u većem delu susreta bili u vođstvu, dozvolivši da nam se protivnice približavaju s vremena na vreme, ali ruku na srce, dva boda u Super ligi su dva boda, Devojkama svaka čast… – rekao je Dragan Lazarov, trener rukometašica Proletera, nakon utakmice.

     

    Proletera
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Najefikasnija u domaćoj ekipi bila je Tamara Savković sa 10 postignutih pogodaka, koja je na kraju proglašena i za igračicu utakmice.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Proletera
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Proletera
    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport