Sport

RUKOMETAŠICE “PROLETERA” SPREMNE ZA START LIGE

rukomet
Foto : Zoran Bogaroški

ZRENJANIN – U sklopu priprema za predstojeće prvenstvo koje počinje za vikend, u zrenjaninskoj hali Medison u subotu 16. septembra odigrana je prijateljska rukometna utakmica između domaćeg “Proletera” i devojaka iz RK Žabalj.

 

rukometašice
Foto : Zoran Bogaroški

 

Iako se očekivala borbenija i čvršća utakmica, desetkovana ekipa Žablja ipak nije uspela da pruži dostojan otpor rukometašicama u crveno-belim dresovima, te se pobeda domaće ekipe od prvog minuta
susreta nije dovodila u pitanje.

 

Nakon ubedljive pobede od 48:23, razgovarali smo sa gospodinom Draganom Lazarovim, trenerom rukometašica “Proletera”, koji je specijalno za naš portal izjavio:

 

– Sa mojim devojkama sam zadovoljan, zalaganje je bilo na očekivanom nivou. U igru je ušlo svih 17 devojaka koje sam planirao za ovaj susret, ali je veći deo današnjeg tereta iznela prva postava.

 

Foto : Zoran Bogaroški

 

Videli smo šta nam je činiti u poslednjih nedelju dana priprema, jer nas već sledećeg vikenda u Požarevcu očekuje početak superligaške sezone. Iako smo dosta oslabljeni odlaskom par standardnih prvotimki, nadam se da ćemo uz pomoć ove dece izboriti opstanak u ligi na kraju sezone, istakao je Lazarov.

Podeli članak
sinovoz
FAM