• RUKOMETAŠICE “PROLETERA” SPREMNE ZA START LIGE

    ZRENJANIN – U sklopu priprema za predstojeće prvenstvo koje počinje za vikend, u zrenjaninskoj hali Medison u subotu 16. septembra odigrana je prijateljska rukometna utakmica između domaćeg “Proletera” i devojaka iz RK Žabalj.     Iako se očekivala borbenija i čvršća utakmica, desetkovana ekipa Žablja ipak nije uspela da pruži dostojan otpor rukometašicama u crveno-belim […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RUKOMETAŠICE “PROLETERA” SPREMNE ZA START LIGE

    ZRENJANIN – U sklopu priprema za predstojeće prvenstvo koje počinje za vikend, u zrenjaninskoj hali Medison u subotu 16. septembra odigrana je prijateljska rukometna utakmica između domaćeg “Proletera” i devojaka iz RK Žabalj.

     

    rukometašice
    Foto : Zoran Bogaroški

     

    Iako se očekivala borbenija i čvršća utakmica, desetkovana ekipa Žablja ipak nije uspela da pruži dostojan otpor rukometašicama u crveno-belim dresovima, te se pobeda domaće ekipe od prvog minuta
    susreta nije dovodila u pitanje.

     

    Nakon ubedljive pobede od 48:23, razgovarali smo sa gospodinom Draganom Lazarovim, trenerom rukometašica “Proletera”, koji je specijalno za naš portal izjavio:

     

    – Sa mojim devojkama sam zadovoljan, zalaganje je bilo na očekivanom nivou. U igru je ušlo svih 17 devojaka koje sam planirao za ovaj susret, ali je veći deo današnjeg tereta iznela prva postava.

     

    Foto : Zoran Bogaroški

     

    Videli smo šta nam je činiti u poslednjih nedelju dana priprema, jer nas već sledećeg vikenda u Požarevcu očekuje početak superligaške sezone. Iako smo dosta oslabljeni odlaskom par standardnih prvotimki, nadam se da ćemo uz pomoć ove dece izboriti opstanak u ligi na kraju sezone, istakao je Lazarov.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport