• RUKOMETAŠICE PROLETERA NAIŠLE NA IZUZETNO JAK TIM

    ŽRK PROLETER (Zrenjanin) – ŽRK MINAKVA (Novi Sad) 18:34 (poluvreme 10:15)   U okviru 3. kola Super B rukometne lige Srbije za žene, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, u subotu, 14. oktobra, odigrana je utakmica između Proletera i novosadske Minakve.     Još u najavi ove utakmice govorilo se da je ekipa Minakve apsolutni favorit, što je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RUKOMETAŠICE PROLETERA NAIŠLE NA IZUZETNO JAK TIM

    ŽRK PROLETER (Zrenjanin) – ŽRK MINAKVA (Novi Sad) 18:34 (poluvreme 10:15)

     

    U okviru 3. kola Super B rukometne lige Srbije za žene, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, u subotu, 14. oktobra, odigrana je utakmica između Proletera i novosadske Minakve.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Još u najavi ove utakmice govorilo se da je ekipa Minakve apsolutni favorit, što je i dokazala na parketu, pobedivši domaće rukometašice rezultatom 34:18.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nakon utakmice, Dragan Lazarov, trener zrenjaninskih rukometašica, rekao je da je njegova ekipa za protivnike imala izuzetno jak tim Minakve, koji je najbolja ekipa u ligi i apsolutni pretedent za plasman u elitu. Potrefilo se da su baš one bile protivnik njegovoj ekipi na premijernoj utakmici u sezoni pred domaćom publikom, i da su Zrenjaninke, koje su, kako on napominje, premlada ekipa, doživele jedan ne tako dramatičan poraz.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Nisam nezadovoljan. Pružali smo otpor onoliko koliko smo mogli. Ono što sam uknjižio kao veliku pobedu za tim je to što sam pružio priliku da zaigra svih 16 devojaka. Ako se zna da je nama prosek godina 16 i po, i da je u drugom poluvremenu praktično igrala pionirska postava, zaista moramo biti zadovoljni – rekao je Lazarov.

     

    rukometašice
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    On je još dodao da već sledeće nedelje njegova ekipa gostuje u Kraljevu gde, otprilike, po kvalitetu, rukometašice Proletera mogu da pariraju domaćoj ekipi, i da mogu da očekuju da će već na toj utakmici Zrenjaninke početi da sakupljaju bodove.

     

    Za kraj razgovora, Lazarov je dodao i to da je veoma zadovoljan što je zrenjaninska publika došla u velikom broju da podrži njegovu mladu ekipu. On misli da deca nisu razočarala i da će sve to, iz utakmice u utakmicu, biti konkretnije, a da će Zrenjaninci i dalje nastaviti da pružaju veliku podršku rukometašicama Proletera.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport