• RUKOMETAŠICE PROLETERA I DALJE BEZ IJEDNE POBEDE

    ŽRK ZAJEČAR 1949 – ŽRK PROLETER 36:15 (poluvreme 17:7)   Rukometašice zrenjaninskog Proletera su u okviru 6. kola Super B rukometne lige Srbije gostovale favorizovanoj ekipi ŽRK Zaječar 1949. Meč je odigran pred oko 150 gledalaca u hali SPC Timok.     Gošće iz Zrenjanina su bile dostojan rival samo u prvih 14 minuta igre, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RUKOMETAŠICE PROLETERA I DALJE BEZ IJEDNE POBEDE

    ŽRK ZAJEČAR 1949 – ŽRK PROLETER 36:15 (poluvreme 17:7)

     

    Rukometašice zrenjaninskog Proletera su u okviru 6. kola Super B rukometne lige Srbije gostovale favorizovanoj ekipi ŽRK Zaječar 1949. Meč je odigran pred oko 150 gledalaca u hali SPC Timok.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Gošće iz Zrenjanina su bile dostojan rival samo u prvih 14 minuta igre, kada je semafor ispisivao rezultat 5:5. Nakon toga, dolazi do neverovatnog pada u igri ekipe koju predvodi Dragan Lazarov, što rezultuje serijom 12:2 u korist domaće ekipe, te se na poluvreme odlazi sa dvocifrenom prednošću Zaječarki.

     

    I drugo poluvreme domaće igračice započinju veoma silovito, serijom 8:1 u prvih deset minuta, te nakon 40 minuta igre na semaforu stoji rezultat 25:8. Do kraja utakmice, Zaječarke nastavljaju u istom ritmu i završavaju meč sa 21 golom prednosti.

     

    Jedina svetla tačka u timu Proletera bila je Ivana Milanović sa sedam postignutih pogodaka.

     

    Nakon šestog kola, ekipa Proletera se nalazi na samom začelju tabele, bez ijedne pobede. U narednom kolu, u četvrtak, 9. novembra, Zrenjaninke će ugostiti ekipu ŽRK Vrbas, koja u dosadašnjem delu prvenstva ne zna za poraz i nalazi se na deobi prvog mesta na tabeli.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport