• Rukometašicama “Proletera” bodovi izmakli za dlaku (Foto)

    Izuzetno neizvestan duel odigran je u ponedeljak 30. aprila, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, u okviru 19. kola Super B lige za žene,u kojem su se sastale rukometašice “Proletera” i Pirota. Iako se tokom čitave utakmice vodila neizvesna borba, bodovi su na kraju otišli gošćama: ŽRK “Proleter” – ŽRK Pirot 32:33 (poluvreme 15:16).       […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rukometašicama “Proletera” bodovi izmakli za dlaku (Foto)

    Izuzetno neizvestan duel odigran je u ponedeljak 30. aprila, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, u okviru 19. kola Super B lige za žene,u kojem su se sastale rukometašice “Proletera” i Pirota.

    Iako se tokom čitave utakmice vodila neizvesna borba, bodovi su na kraju otišli gošćama: ŽRK “Proleter” – ŽRK Pirot 32:33 (poluvreme 15:16).

     

    Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Rezultatska klackalica, viđena je uglavnom tokom čitavog meča, a treba napomenuti da je najveća prednost jedne ekipe desila se u 17. minutu, kada je na semaforu stajalo 11:8 u korist izabranica Dragana Lazarova.

     

    Zrenjaninkama se uspeh u ovom duelu smešio i u 55. minutu, kada su pri rezultatu 31:30, domaće imale igračicu više i loptu u svom posedu, međutim zbog nekoliko grešaka u napadu, gošće su uspele da preokrenu rezultat i bodove odnesu u Pirot.

     

    Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Najefikasnija među rukometašicama “Proletera” bila je Tamara Savković sa 11 postignutih golova.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport