• Rukometaši zrenjaninskog Proletera šampioni su jesenjeg dela prvenstva!

    RK Kolubara (Lazarevac) – RK Proleter 24:28 (poluvreme 11:12)   Rukometaši zrenjaninskog Proletera šampioni su jesenjeg dela prvenstva u okviru Super B lige Srbije grupa Sever – centar.   To je rezime nakon jedanaest odigranih kola i devete ovosezonske pobede, koju su izabranici Nebojše Jokića ostvarili u derbiju kola, na gostovanju u Lazarevcu.   Utakmica […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rukometaši zrenjaninskog Proletera šampioni su jesenjeg dela prvenstva!

    RK Kolubara (Lazarevac) – RK Proleter 24:28 (poluvreme 11:12)

     

    Rukometaši zrenjaninskog Proletera šampioni su jesenjeg dela prvenstva u okviru Super B lige Srbije grupa Sever – centar.

     

    To je rezime nakon jedanaest odigranih kola i devete ovosezonske pobede, koju su izabranici Nebojše Jokića ostvarili u derbiju kola, na gostovanju u Lazarevcu.

     

    Utakmica protiv Kolubare, koja je odigrana u subotu, 8. decembra, u potpunosti je opravdala epitet derbija kola. Viđena je veoma neizvesna utakmica, u kojoj sve do 44. minuta ni jedna ekipa nije napravila opipljiviju prednost.

     

    Tada zrenjaninski crveno – beli serijom 3:0 za nepunih pet minuta prave, ispostavilo se, prelomni momenat utakmice, a prednost održavaju sve do poslednjeg zvuka sirene, te na taj način upisuju zlata vredne bodove, kojim je načinjen ogroman korak ka zacrtanom ovosezonskom cilju, plasmanu u elitno društvo.

     

    Najefikasniji u redovima Zrenjaninaca bio je Momir Rnić sa postignutih devet golova, dok je za igrača utakmice proglašen Gorjan Spahić.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    rukometni klub proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport