• RUKOMETAŠI PROLETERA ZAVRŠILI NA ČETVRTOM MESTU

    RK Dubočica 54 (Leskovac) – RK Proleter (Zrenjanin) 34:28 (20:13)     Utakmicama 22. Kola Super B rukometne lige Srbije, završena je sezona 2016/2017.   Porazom u Leskovcu od direktnog konkurenta za treće mesto, ekipe RK Dubočica 54, i to rezultatom 34:28, rukometaši Proletera prvenstvo su završili na 4. poziciji.   Od samog početka utakmice, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RUKOMETAŠI PROLETERA ZAVRŠILI NA ČETVRTOM MESTU

    RK Dubočica 54 (Leskovac) – RK Proleter (Zrenjanin) 34:28 (20:13)

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Utakmicama 22. Kola Super B rukometne lige Srbije, završena je sezona 2016/2017.

     

    Porazom u Leskovcu od direktnog konkurenta za treće mesto, ekipe RK Dubočica 54, i to rezultatom 34:28, rukometaši Proletera prvenstvo su završili na 4. poziciji.

     

    Od samog početka utakmice, Leskovčani su nametnuli visok ritam, što je već na poluvremenu rezultiralo visokom prednošću domaćina od 20:13. U drugom poluvremenu viđena je egal utakmica, tako da su rukometaši Dubočice meč iskusno priveli kraju, ne dozvolivši Zrenjanincima da im se primaknu i utakmicu učine zanimljivijom. Na kraju, domaćini su slavili sa 6 golova prednosti.

     

    Iako je prvenstvo završeno porazom, trener zrenjaninskih crveno – belih Momir Rnić ne krije zadovoljstvo krajnjim plasmanom svoje ekipe. Kako je on rekao za naš portal, pred početak sezone,svi su videli ekipu sa Begeja kao glavnog kandidata za borbu za opstanak, odnosno kandidata za jedno od poslednja 4 mesta na tabeli, ali velikim trudom, odličnim radom tokom sezone i požrtvovanošću, ova mlada ekipa je uspela da iznenadi mnoge, i da na kraju bude veoma blizu plasmana u elitu, što se, nažalost, nije dogodilo.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport