• Rukometaši “Proletera” slavili u banatskom derbiju (Foto)

    Veoma bogat sportski ponedeljak u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani završen je banatskim derbi mečom rukometne Super B lige za muškarce, utakmicom između zrenjaninskog “Proletera” i “Jedinstva” iz Novog Bečeja.   Zrenjaninci su slavili na kraju: “Proleter” – “Jedinstvo” 27:25 (poluvreme 15:13).       Rukometaši “Proletera” su tokom čitavog meča bili u vođstvu koje je u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rukometaši “Proletera” slavili u banatskom derbiju (Foto)

    Veoma bogat sportski ponedeljak u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani završen je banatskim derbi mečom rukometne Super B lige za muškarce, utakmicom između zrenjaninskog “Proletera” i “Jedinstva” iz Novog Bečeja.

     

    Zrenjaninci su slavili na kraju: “Proleter” – “Jedinstvo” 27:25 (poluvreme 15:13).

     

    Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Rukometaši “Proletera” su tokom čitavog meča bili u vođstvu koje je u 41. minutu iznosilo čitavih šest golova prednosti. Pored silnih i upornih pokušaja iskusne gostujuće ekipe da dostigne prednost izabranika Zoltana Ivanice, bodovi su ostali u gradu na obali Begeja.

     

    Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Najefikasniji igrač utakmice bio je Aleksa Gaćinović sa 10 postignutih pogodaka, a za najboljeg igrača meča izabran je Vesko Barjaktarević.

     

    Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Ovom pobedom, Zrenjaninci su zadržali korak za vrhom tabele, a u narednom kolu očekuje ih veoma neugodno gostovanje ekipi Loznice.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport