• Rukometaši “Proletera” izgubili svaku šansu za plasman u Super A ligu

    Rukometaši zrenjaninskog “Proletera”, u okviru 20. kola Super B lige Sever-Centar, gostovali su veoma neugodnoj ekipi Loznice i zabeležili peti ovosezonski poraz, koji ih je i definitivno udaljio od mogućnosti da preuzmu lidersku poziciju na tabeli, a samim tim i da se plasiraju u najelitniji rang takmičenja. Utakmica je završena rezultatom 34:23 ( poluvreme 18:8 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rukometaši “Proletera” izgubili svaku šansu za plasman u Super A ligu

    Rukometaši zrenjaninskog “Proletera”, u okviru 20. kola Super B lige Sever-Centar, gostovali su veoma neugodnoj ekipi Loznice i zabeležili peti ovosezonski poraz, koji ih je i definitivno udaljio od mogućnosti da preuzmu lidersku poziciju na tabeli, a samim tim i da se plasiraju u najelitniji rang takmičenja.

    Utakmica je završena rezultatom 34:23 ( poluvreme 18:8 ) u korist Lozničana.

     

    Izabranici Zoltana Ivanice su veoma loše otvorili utakmicu, te je već u 15. minutu na semaforu stajalo 10:3 u korist domaće ekipe. Lozničani su i u nastavku prvog poluvremena igrali veoma silovito, tako da se na desetominutni odmor otišlo sa njihovom dvocifrenom prednošću.

     

    Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Najveća razlika na utakmici viđena je u 41. minutu, kada je bilo čitavih četrnaest golova prednosti u korist domaćina, nakon čega su oni spustili tempo igre, te su meč završili sa jedanaest golova prednosti.

     

    Najefikasniji u redovima “Proletera” bio je Gorjan Spahić sa četiri postignuta gola, dok su po tri pogotka postigli Žarko Dimitrijević, Aleksa Gaćinović i Saša Terzić.

     

    U narednom pretposlednjem kolu, na ovosezonskom oproštaju od domaće publike, “Proleter” će ugostiti ekipu Crvenke.

     

    Tekst i foto Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport