• RUKOMETAŠI PROLETERA IZ KRISTALNE DVORANE IZAŠLI KAO POBEDNICI (FOTO)

    RK Proleter – RK Priboj 23:20 (poluvreme 12:9) Zrenjaninska Kristalna dvorana je u subotu bila poprište još jedne kvalitetne rukometne utakmice, u okviru 13. kola Super B rukometne lige Srbije, u kojoj su se sastali domaći RK Proleter i RK Priboj iz istoimenog grada. Utakmica je, pred oko 300 gledalaca, protekla u veoma čvrstoj igri […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RUKOMETAŠI PROLETERA IZ KRISTALNE DVORANE IZAŠLI KAO POBEDNICI (FOTO)

    RK Proleter – RK Priboj 23:20 (poluvreme 12:9)

    Foto: Zoran Bogaroški

    Zrenjaninska Kristalna dvorana je u subotu bila poprište još jedne kvalitetne rukometne utakmice, u okviru 13. kola Super B rukometne lige Srbije, u kojoj su se sastali domaći RK Proleter i RK Priboj iz istoimenog grada.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Utakmica je, pred oko 300 gledalaca, protekla u veoma čvrstoj igri na obe strane, a ključnu prednost zrenjaninski crveno – beli su napravili između 18. i 23. minuta, kada su, nakon nerešenog rezultata 5:5, serijom od 5:1 stekli 4 gola razlike, a prednost nisu ispuštali do samog kraja utakmice.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Najefikasniji u ekipi RK Proleter bio je Marko Trninić sa postignutih 5 golova, a u strelce za domaće su se još upisali i Branko Tomić sa 4 gola, Vesko Barjaktarević, Miljan Erić i Slobodan Dimitrić sa po 3 gola u mreži Pribojčana, Stefan Vukoje i Stanko Dimitrić sa po 2 i Branko Karanović sa jednim postignutim golom.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Nakon 13 odigranih kola, Proleter zauzima 4. mesto na tabeli sa upisanih 17 bodova. Već u narednom kolu, Zrenjaninci gostuju u Novoj Varoši ekipi RK Zlatar.

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport