• RUKOMETAŠI PROLETER NAFTAGASA SILOVITO DO SAMOG KRAJA (FOTO)

    RK Proleter Naftagas – RK Topličanin 30:19 (poluvreme 20:9)   Rukometaši Proleter Naftagasa su u četvrtak, 6. aprila, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, u okviru 17. kola Super B rukometne lige Srbije, pred stotinak gledalaca, ugostili poslednjeplasiranu ekipu RK Topličanin iz Prokuplja.   Crveno – beli iz Zrenjanina su vrlo silovito započeli ovu utakmicu, i već […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RUKOMETAŠI PROLETER NAFTAGASA SILOVITO DO SAMOG KRAJA (FOTO)

    RK Proleter Naftagas – RK Topličanin 30:19 (poluvreme 20:9)

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Rukometaši Proleter Naftagasa su u četvrtak, 6. aprila, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, u okviru 17. kola Super B rukometne lige Srbije, pred stotinak gledalaca, ugostili poslednjeplasiranu ekipu RK Topličanin iz Prokuplja.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Crveno – beli iz Zrenjanina su vrlo silovito započeli ovu utakmicu, i već nakon 6 minuta igre rezultat na semaforu je glasio 5:0. I u nastavku prvog poluvremena, „naftaši“ nisu spuštali gas, tako da se na poluvrene otišlo sa 11 golova prednosti.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    U drugom poluvremenu, trener Zrenjaninaca pruža šansu mlađim igračima, koji tokom prvenstva nisu dobijali veliku minutažu, i na taj način održava prednost do samog kraja utakmice.

    – Razlika u našu korist je bila velika. Veći deo utakmice igrali su mlađi igrači, koji su do sada dobijali manju šansu, i samim tim ovo je ogroman uspeh za nas. Veliko zadovoljstvo je da su oni uspeli da održe rezultat protiv jedne isto tako mlade ekipe iz Prokuplja. Na kraju smo trijumfovali sa 11 golova razlike. Moji momci su pružili maksimum, utakmicu su ozbiljno shvatili. Sada idemo na zasluženi odmor, jedno 5 – 6 dana, jer igramo narednu utakmicu tek 22. aprila – rekao je za portal zrenjaninski.com, posle utakmice, Momir Rnić, trener rukometaša Proleter Naftagasa.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Zrenjaninski.com
      Prvo,cestitke rukometnom klubu na pobedi.
      Drugo,redakcija bi trebala da zna da ne postoji vise Rk. Proleter Naftagas u poslednjih 5 godina i vise. Naziv rukometnog kluba je samo Proleter.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport