• Rukometaši odigrali veoma napet i do poslednjeg minuta neizvesan meč

    RK Rudar (Kostolac) – RK Proleter 29:28 (poluvreme 15:13)   Veoma napet, rezultatski ujednačen i do poslednjeg minuta neizvesan meč viđen je u Kostolcu. Tamo su se, u okviru 14. kola ARKUS Super muške rukometne lige, u subotu, 14. decembra, sastali rukometaši domaćeg Rudara i Proletera iz Zrenjanina.   Kostolčani su u većem delu utakmice […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rukometaši odigrali veoma napet i do poslednjeg minuta neizvesan meč

    RK Rudar (Kostolac) – RK Proleter 29:28 (poluvreme 15:13)

     

    Veoma napet, rezultatski ujednačen i do poslednjeg minuta neizvesan meč viđen je u Kostolcu. Tamo su se, u okviru 14. kola ARKUS Super muške rukometne lige, u subotu, 14. decembra, sastali rukometaši domaćeg Rudara i Proletera iz Zrenjanina.

     

    Kostolčani su u većem delu utakmice imali minimalnu rezultatsku prednost. Najveća razlika u korist domaće ekipe viđena je u 35. minutu susreta, kada je semafor prikazivao 18:14 u korist Rudara.

     

    Smanjivali su Zrenjaninci taj rezultatski zaostatak iz minuta u minut. A u 54. minutu uspeli su i da dostignu prednost domaće ekipe (semafor 25:25). Do kraja meča igralo se gol za gol, ali sreća je ipak bila naklonjena domaćoj ekipi, te su golom u poslednjem minutu meča uspeli da osvoje ceo plen iz ovog susreta.

     

    Pročitajte još: Novosađani bili bolji od domaćina i slavili maksimalnim rezultatom (Foto)

     

    Najefikasniji u redovima zrenjaninskih crveno-belih bio je Momir Rnić sa sedam postignutih golova, dok su po šest puta mrežu domaće ekipe zatresli Aleksa Gaćinović i Luka Radović.

     

    Nakon ovog kola, rukometaši koji se takmiče u ARKUS Super ligi idu na zimsku pauzu. Nastavak prvenstva predviđen je za prvi vikend februara 2020. godine, kada će Proleter na parketu Kristalne dvorane dočekati ekipu beogradskog Obilića.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport