• Rukometaši odigrali najbolju utakmicu u poslednjih nekoliko godina (Foto)

    RK Proleter – RK Vrbas 33:31 (poluvreme 18:16)   Veliku pobedu nad glavnim pretedentom za plasman u Super ligu Srbije, ekipom Vrbasa, ostvarili su rukometaši zrenjaninskog Proletera u nedelju, 2. decembra, u okviru 10. kola tekućeg šampionata Super B lige Srbije, savladavši je rezultatom 33:31.   Viđena je sjajna, možemo slobodno reći najbolja utakmica koja […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rukometaši odigrali najbolju utakmicu u poslednjih nekoliko godina (Foto)

    RK Proleter – RK Vrbas 33:31 (poluvreme 18:16)

     

    Veliku pobedu nad glavnim pretedentom za plasman u Super ligu Srbije, ekipom Vrbasa, ostvarili su rukometaši zrenjaninskog Proletera u nedelju, 2. decembra, u okviru 10. kola tekućeg šampionata Super B lige Srbije, savladavši je rezultatom 33:31.

     

    Viđena je sjajna, možemo slobodno reći najbolja utakmica koja je odigrana u Kristalnoj dvorani u poslednjih nekoliko godina, koja je publici u Zrenjaninu pružila sve draži ovog sporta. Brz i moderan rukomet, kakav retko viđamo na našim prostorima, sa fantastičnim akcijama, odličnim taktičkim zamislima oba trenera, preokreti i na kraju zaslužena pobeda izabranika Nebojše Jokića, koja je ekipu iz grada sa obale Begeja učvrstila na liderskoj poziciji na tabeli.

     

    Najefikasniji u redovima crveno – belih bio je odlični Momir Rnić sa 13 postignutih pogodaka, koji je ujedno proglašen za igrača utakmice.

     

    Trebalo bi takođe napomenuti da se u listu strelaca, i to dva puta, upisao i golman Proletera Marko Gaćinović, iskoristivši sitne propuste u taktičkoj zamisli stratega gostiju iz Vrbasa, pogodivši oba puta mrežu sa jednog na drugi kraj terena.

     

    U narednom, poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata, rukometaši Proletera gostovaće u Lazarevcu, trećeplasiranoj ekipi Kolubare.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport