• Reprezentativac Srbije Đorđe Salapura okitio se šampionskom titulom

    Dvoje takmičara Karate kluba Zrenjanin Anja Milovanović i Đorđe Salapura bili su deo tima reprezentacije Srbije na minulom Grand Prix Croatia openu. U pitanju je jedan od najjačih međunarodnih turnira u regionu.   Anja Milovanović, u juniorskoj konkurenciji, zaustavljena je u drugom kolu. S druge strane, Đorđe Salapura se okitio zlatnom medaljom.   Na putu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Reprezentativac Srbije Đorđe Salapura okitio se šampionskom titulom

    Dvoje takmičara Karate kluba Zrenjanin Anja Milovanović i Đorđe Salapura bili su deo tima reprezentacije Srbije na minulom Grand Prix Croatia openu. U pitanju je jedan od najjačih međunarodnih turnira u regionu.

     

    Anja Milovanović, u juniorskoj konkurenciji, zaustavljena je u drugom kolu. S druge strane, Đorđe Salapura se okitio zlatnom medaljom.

     

    Na putu do šampionske titule, u uzrastu mlađih seniora, u kategoriji -75 kg, Salapura je morao da savlada četri protivnika. Pobeđivao je redom takmičare iz Slovačke (1:0), Italije (7:0), Slovenije (0:0 – 5:0 na preglasavanje) i u finalu domaćeg takmičara iz Hrvatske sa 2:0.

     

    Ovo takmičenje je bilo jedno od kontrolno – izbornih takmičenja pred predstojeći šampionat Evrope u februaru, u Danskoj.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport