• REPREZENTACIJA SRBIJE U STONOM TENISU ZABELEŽILA PRVU POBEDU

    LUKSEMBURG – Reprezentacija Srbije u stonom tenisu, na Evropskom prvenstvu u Luksemburgu, trećeg dana igrala je za plasman od 25. do 32. mesta, u Drugoj diviziji.     I ovog puta, srpski stonoteniseri, naišli su na veoma jakog protivnika, reprezentaciju Engleske, koja je u duelu ovih dveju rerezentacija, izvojevala maksimalnu pobedu od 3-0 u mečevima. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    REPREZENTACIJA SRBIJE U STONOM TENISU ZABELEŽILA PRVU POBEDU

    LUKSEMBURG – Reprezentacija Srbije u stonom tenisu, na Evropskom prvenstvu u Luksemburgu, trećeg dana igrala je za plasman od 25. do 32. mesta, u Drugoj diviziji.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    I ovog puta, srpski stonoteniseri, naišli su na veoma jakog protivnika, reprezentaciju Engleske, koja je u duelu ovih dveju rerezentacija, izvojevala maksimalnu pobedu od 3-0 u mečevima.

     

    Marko Popović je u svom meču protiv Samjuela Volkera pružio zaista dostojan otpor, ali je nažalost poklekao u odlučujućem petom setu, i na taj način omogućio Englezima da povedu sa 1-0 u ukupnom skoru.

     

    U narednom meču između Marka Petrova i Dejvida MekBitat, viđena je rovovska borba, u kojoj se i ovog puta bolje snašao Englez, i pobedom 3:1 u meču, doneo prednost svojoj reprezentaciji od 2-0 u ukupnom skoru.

     

    Meč između Ilije Majstorovića i Toma Jarvisa je protekao u neizvesnoj borbi dvojice podjednakih rivala, međutim, stonoteniser sa ostrva ipak uspeva da održi koncentraciju do samog kraja meča, i pobedom od 3:2 u setovima, donosi odlučujuđi treći poen za svoju reprezentaciju, i ukupnim skorom od 3-0 omogućava pobedu Englezima nad našim reprezentativcima.

     

    Nakon ovog meča, reprezentativcima Srbije je preostala borba za plasman od 29. do 32. mesta, gde su se naši stonoteniseri sastali sa momcima iz Estonije. U meču sa Estoncima, reprezentativci Srbije su zabeležili prvu pobedu, ukupnim rezultatom 3-1. U prvom meču ovih dveju reprezentacija, Ivor Katić je savladao Aleksandra Smirnova sa 3:1 u setovima.

     

    Aleksandr Lusin je u drugom meču doneo izjednačenje Estoncima, pobedivši Marka Petrova sa 3:1, dok su naredna dva meča pripala našim reprezentativcima. Marko Popović je savladao Riva Saremaea sa ubedljivih 3:0 dok je u poslednjem susretu Ivor Katić slavio protiv Aleksandra Lusina sa 3:2 u setovima. Na taj način, naši reprezentativci su obezbedili sebi još jedan duel na ovom evropskom prvenstvu, u kom će se, u borbi za 29. mesto sastati sa reprezentativcima Bugarske.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport