• Remi kraj Skrobare, Savanović strelac za Radnički (Foto)

    FK Radnički – FK Omladinac (Novi Banovci) 1:1 (poluvreme 0:0)   Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog zabeležili su novi, deseti ovosezonski remi, u utakmici 21. kola Srpske lige grupa Vojvodina, koja je odigrana u subotu 30. marta. Radnički je odigrao 1:1 sa ekipom Omladinca iz Novih Banovaca.   Sve bitno što je viđeno u prvih 45 minuta […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Remi kraj Skrobare, Savanović strelac za Radnički (Foto)

    FK Radnički – FK Omladinac (Novi Banovci) 1:1 (poluvreme 0:0)

     

    Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog zabeležili su novi, deseti ovosezonski remi, u utakmici 21. kola Srpske lige grupa Vojvodina, koja je odigrana u subotu 30. marta. Radnički je odigrao 1:1 sa ekipom Omladinca iz Novih Banovaca.

     

    Sve bitno što je viđeno u prvih 45 minuta bio je promašen penal gostujuće ekipe. Naime, u 12. minutu, neopreznost odbrane i igranje rukom Nikole Bjelice umalo su koštali izabranike Predraga Kandića da već u prvom delu igre steknu zaostatak. Bez dvoumljenja, sudija je pokazao na belu tačku. Međutim, kapiten gostiju Ležajić promašio je čitav gol.

     

    Drugo poluvreme donelo je mnogo ažurniju igru na obe strane, te su rezultat toga i dva gola koja su viđena u tom periodu. Gosti su poveli u 71. minutu golom Mojsilovića. U 87. minutu Radnički je preko Savanovića izjednačio na 1:1, što je bio i konačan rezultat utakmice.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport