• REAL MADRID I BARSELONA IGRAJU U ZRENJANINU!

    Drugi internacionalni košarkaški turnir

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    REAL MADRID I BARSELONA IGRAJU U ZRENJANINU!

    ZRENJANIN – Zrenjanin će od 7. do 9. aprila biti domaćin drugog po redu internacionalnog košarkaškog turnira za igrače do 16 godina, na kojem će, između ostalih, nastupiti i ekipe Real Madrida i Barselone.

    kosarka

    Prošlogodišnji turnir izazvao je ogromnu pažnju sportske javnosti, ne samo u Srbiji, nego i u Španiji, Nemačkoj i u svim drugim zemljama gde se košarka igra i voli. Očekuje se da će tako biti i ovog puta, a glavni promoteri turnira su Žarko Čabarkapa i Igor Rakočević, kao i Aleksandar Stefanov, koji se još uvek, u 53. godini života, bavi sportom i koji je najstariji aktivni košarkaš na Balkanu i u Evropi.

    Turnir se, inače, održava u godini kada se u Zrenjaninu obeležavaju dva vredna jubileja – 70 godina od osnivanja Košarkaškog kluba Proleter i šest decenija od osvajanja prve i jedine šampionske titule u tadašnjoj SFRJ koja je stigla u grad na Begeju.

    – Više puta se Zrenjanin pokazao kao odličan organizator velikih takmičenja i verujem da će tako biti i ovog puta. Zaista nam je čast što smo domaćini najpoznatijih svetskih klubova – rekao je na konferenciji za novinare zrenjaninski gradonačelnik Čedomir Janjić.

    Na turniru, koji će biti organizovan u Kristalnoj dvorani i Hali sportova „Medison“, osim Real Madrida i Barselone, nastupiće i Fenerbahče, Partizan, Emporio Armani, Petrovgrad, Darusafaka i Vasas Akademija.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport