• RASKOŠNA IGRA KOŠARKAŠA PROLETER NAFTAGASA (FOTO)

    KK Proleter Naftagas – KK Bekeščaba 80:40 (16:13, 27:7, 28:6, 9:14)     Prvu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za prvenstvo Srbije, košarkaši Proleter Naftagasa su odigrali u subotu, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, protiv mađarske ekipe Bekaščabe.     Raskošna igra tokom cele utakmice i ubedljiva pobeda domaće ekipe od 40 poena razlke, ukratko su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RASKOŠNA IGRA KOŠARKAŠA PROLETER NAFTAGASA (FOTO)

    KK Proleter Naftagas – KK Bekeščaba 80:40 (16:13, 27:7, 28:6, 9:14)

     

    proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Prvu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za prvenstvo Srbije, košarkaši Proleter Naftagasa su odigrali u subotu, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, protiv mađarske ekipe Bekaščabe.

     

    proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Raskošna igra tokom cele utakmice i ubedljiva pobeda domaće ekipe od 40 poena razlke, ukratko su rezime ove utakmice, koja je odigrana pred stotinak ljubitelja košarke.

     

    proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nakon utakmice, trener zrenjaninskih crveno – belih, Zoran Bajin je rekao: „Ovo je prva pripremna utakmica. Tako smo birali protivnika da bude malo slabiji. U ovoj mađarskoj ekipi igra naš sugrađanin Darko Krstić. Ugostili smo ih, ali nismo bili dobri domaćini s obzirom na to da smo pobedili sa 40 poena razlike. Svi igrači su igrali i mogu da budem zadovoljan ovom utakmicom“.

     

    proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Bajin je napomenuo da već u sredu, od 19 časova, ekipa Proletera igra novu kontrolnu utakmicu protiv subotičkog Spartaka. On je pozvao ljubitelje košarke da dođu u Kristalnu dvoranu.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport