• Radnički pretrpeo poraz na domaćem terenu

    FK Radnički – FK Bačka 1901 ( Subotica ) 0:1 ( poluvreme 0:1 )   Utakmicu 7. kola prvenstva u Srpskoj ligi grupa Vojvodina, fudbaleri zrenjaninskog Radničkog, kao domaćini protiv ekipe Bačke iz Subotice, odigrali su u Lazarevu.   Izostanak nekoliko standardnih igrača i nedostatak sreće, jer Savanović u 70. minutu nije realizovao penal, izabranici […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Radnički pretrpeo poraz na domaćem terenu
    FK Radnički – FK Bačka 1901 ( Subotica ) 0:1 ( poluvreme 0:1 )

     

    Utakmicu 7. kola prvenstva u Srpskoj ligi grupa Vojvodina, fudbaleri zrenjaninskog Radničkog, kao domaćini protiv ekipe Bačke iz Subotice, odigrali su u Lazarevu.

     

    Izostanak nekoliko standardnih igrača i nedostatak sreće, jer Savanović u 70. minutu nije realizovao penal, izabranici Predraga Kandića platili su porazom od odličnih Subotičana.

     

     

    Jedini gol na utakmici viđen je u nadoknadi vremena prvog dela susreta, kada je mladi Andrija Milić sa 35 metara izveo slobodan udarac, a lopta završila u mreži Radovića.

     

    Treba napomenuti da je prečka u dva navrata, tokom prvog poluvremena, bila saveznik zrenjaninskih crveno crnih, što govori da je gostujuća ekipa bila mnogo bolji tim u ovom duelu.

     

    U drugom delu meča viđeno je nekoliko polušansi, ali sem već pomenutog jedanaesterca, fudbaleri Radničkog nisu uspeli ozbiljnije da priprete golmanu gostiju Studenu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport