• Radnički poražen od imenjaka na domaćem terenu (Foto)

    FK Radnički (Zrenjanin) – FK Radnički (Nova Pazova) 0:1 (poluvreme 0:0)   Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog poraženi su na domaćem terenu od imenjaka iz Nove Pazove minimalnim rezultatom 0:1. Utakmica je odigrana u okviru 30. kola Srpske lige grupa Vojvodina.   Veoma nezanimljiva utakmica, koja je odigrana po natopljenom terenu u sredu, 15. maja, razočarala je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Radnički poražen od imenjaka na domaćem terenu (Foto)

    FK Radnički (Zrenjanin) – FK Radnički (Nova Pazova) 0:1 (poluvreme 0:0)

     

    Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog poraženi su na domaćem terenu od imenjaka iz Nove Pazove minimalnim rezultatom 0:1. Utakmica je odigrana u okviru 30. kola Srpske lige grupa Vojvodina.

     

    Veoma nezanimljiva utakmica, koja je odigrana po natopljenom terenu u sredu, 15. maja, razočarala je stotinak prisutnih gledalaca na stadionu kraj Skrobare.

     

    Tokom prvog poluvremena viđen je veliki broj obostranih grešaka. Iz tog razloga, ni jedna ekipa nije uspela da stvori ozbiljniju šansu za postizanje pogotka.

     

    Gosti iz Nove Pazove mnogo odlučnije su započeli drugi deo susreta. Počeli su da stvaraju šanse, ali odličnim intervencijama golmana Đurića, mreža Zrenjaninaca mirovala je sve do 60. minuta. Tada, nakon odličnog šuta Dujića i intervencije čuvara mreže domaćih, lopta se odbija do Cvijetinovića, koji rutinski plasira loptu u gol zrenjaninskog Radničkog.

     

    Trener domaćih Predrag Kandić pokušao je do kraja susreta izmenama da dođe do izjednačenja. Međutim, gosti iz Nove Pazove uspeli su da osujete sve napade crveno – crnih, te na taj način i da ceo plen odnesu sa ovog, za njih veoma bitnog gostovanja u borbi za opstanak.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin