• Radnički odigrao najkvalitetniju utakmicu u toku ove polusezone

    FK Bačka 1901 (Subotica) – FK Radnički 1:3 (poluvreme 1:2)   Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog, nakon preokreta, ostvarili su veoma značajnu pobedu na teškom gostovanju u Subotici, u subotu. 24. novembra, u okviru 17. kola Srpske lige grupa Vojvodina.   – Bila je ovo najkvalitetnija naša utakmica u toku ove polusezone. Iako su je domaćini bolje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Radnički odigrao najkvalitetniju utakmicu u toku ove polusezone

    FK Bačka 1901 (Subotica) – FK Radnički 1:3 (poluvreme 1:2)

     

    Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog, nakon preokreta, ostvarili su veoma značajnu pobedu na teškom gostovanju u Subotici, u subotu. 24. novembra, u okviru 17. kola Srpske lige grupa Vojvodina.

     

    – Bila je ovo najkvalitetnija naša utakmica u toku ove polusezone. Iako su je domaćini bolje otvorili i veoma brzo poveli nakon prekida, mi smo preokrenuli, nismo odstupali od naše igre za koju smo se dogovorili u svlačionici. Igrali smo oštro i držali smo dobar ritam. Mislim da su najviše uživali gledaoci na tribinama. Uz malo sreće, mogli smo da osiguramo pobedu već u prvom poluvremenu, međutim domaćini su bili dobro organizovani. Uz pojedine po nas malo srećne okolnosti, oni u drugom poluvremenu nisu iskoristili neke šanse. Mi smo nakon toga dali i taj treći gol i mislim da smo zasluženo pobedili – rekao je prvi strateg ekipe Radničkog Predrag Kandić nakon utakmice, u izjavi za portal zrenjaninski.com.

     

    Golove za crveno – crne sa Skrobare postigli su Milivojev u šesnaeskom, Jeftić u dvadeset petom i Zakić u trećem minutu nadoknade utakmice.

     

    Nakon ovog, poslednjeg kola jesenjeg dela šampionata, ekipa Radničkog se nalazi na sedmom mestu na tabeli sa ukupno sakupljenih 25 bodova.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    FK Bačka 1901 (Subotica) - FK Radnički
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport