• RADNIČKI NIJE USPEO DA SAVLADA RUMUNSKOG TREĆELIGAŠA

    ZRENJANIN – Fudbaleri rumunskog kluba CSM Scolar Resita slavili su u prijateljskoj utakmici odigranoj protiv Radničkog iz Zrenjanina rezultatom 2:1.     Dva gola na stadionu kraj Skrobare za gostujuću ekipu je postigao Negoescu, dok je strelac za Radnički bio Radosavljević.     Utakmicu je sa tribina posmatrao srpski reprezentativac Zoran Tošić Bambi, novi predsednik […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RADNIČKI NIJE USPEO DA SAVLADA RUMUNSKOG TREĆELIGAŠA

    ZRENJANIN – Fudbaleri rumunskog kluba CSM Scolar Resita slavili su u prijateljskoj utakmici odigranoj protiv Radničkog iz Zrenjanina rezultatom 2:1.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Dva gola na stadionu kraj Skrobare za gostujuću ekipu je postigao Negoescu, dok je strelac za Radnički bio Radosavljević.

     

    radnički
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Utakmicu je sa tribina posmatrao srpski reprezentativac Zoran Tošić Bambi, novi predsednik Fudbalskog kluba Radnički.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Mislim da možemo i bolje od ovoga, jer nismo na nivou na kojem bi trebalo da budemo, pogotovo kada igramo kod kuće. U nedelju smo imali tešku utakmicu protiv ČSK iz Čelareva, što je možda samo malo opravdanje da smo bili umorni. Bez obzira na to, moramo biti agresivniji, jači i konkretniji u završnici. To nam je ovog puta falilo da bismo ostvarili pozitivan rezultat – izjavio je trener Radničkog Predrag Kandić.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Trener trećeligaša iz Rumunije Sandu Roko kazao je da je ovo treći meč koji je CSM Scolar Resita odigrao u Srbiji i da je bio veoma važan test.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Igrali smo tri jaka meča tokom pet dana i za nas je ovo veliko iskustvo. Mislili smo da igramo protiv klubova iz druge lige, jer su svi dobri protivnici – istakao je Sandu Roko.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport