• RADNIČKI NAKON PREOKRETA STIGAO DO POBEDE (FOTO)

    FK RADNIČKI (Zrenjanin) – FK RADNIČKI (Nova Pazova) 2:1 (poluvreme 1:1)   Fudbaleri Radničkog su zabeležili i četvrtu pobedu u nizu. U okviru 12. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, zrenjaninski crveno-crni ugostili su imenjake iz Nove Pazove.     Pomalo nepovezana igra na obe strane nije u potpunosti zadovoljila očekivanja nekoliko stotina ljubitelja fudbala […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RADNIČKI NAKON PREOKRETA STIGAO DO POBEDE (FOTO)

    FK RADNIČKI (Zrenjanin) – FK RADNIČKI (Nova Pazova) 2:1 (poluvreme 1:1)

     

    Fudbaleri Radničkog su zabeležili i četvrtu pobedu u nizu. U okviru 12. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, zrenjaninski crveno-crni ugostili su imenjake iz Nove Pazove.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Pomalo nepovezana igra na obe strane nije u potpunosti zadovoljila očekivanja nekoliko stotina ljubitelja fudbala na stadionu kraj Skrobare. Utakmica nije najbolje počela za četu Predraga Kandića, jer su gosti, već u 9. minutu, došli u vođstvo golom Krstovića. Radost gostiju nije dugo trajala, jer u 21. minutu Robert Kiš fantastičnim golom glavom izjednačuje rezultat na 1:1.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    U nastavku meča, šanse su se ređale na obe strane, ali bez uspeha, sve do 89. minuta, kada na asistenciju Zakića, Milivojev šutira sa 20-ak metara i šalje loptu u mrežu golmana Trifunovića, za konačnih 2:1.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Utakmica je bila teška. Znali smo da je ekipa Radničkog iz Nove Pazove odlična ekipa, što su danas i pokazali. Mi smo slabo ušli u meč, ali nismo odustajali, i ovo je drugi put u toku prvenstva da gol dajemo u poslednjim minutima i na taj način dobijamo utakmicu. Momci su zaslužili to, imajući u vidu kako rade i kako se ponašaju – rekao je Predrag Kandić, trener zrenjaninskog Radničkog nakon utakmice.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nakon 12 odigranih kola, Radnički iz Zrenjanina se nalazi na 7. mestu na tabeli sa 21. bodom. U narednom kolu, Zrenjaninci gostuju ekipi Radničkog iz Šida koji se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli, tako da se očekuje da će niz pobeda i nakon sledeće utakmice biti nastavljen.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport