• RADNIČKI KONAČNO UPISAO TRI BODA (FOTO)

    ZRENJANIN – Na stadionu kraj Skrobare, juče je odigrana utakmica 6. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, u kojoj su se sastali zrenjaninski Radnički i gosti iz Odžaka.     Viđena je veoma dramatična utakmica u kojoj je gostujući sastav dva puta dolazio u vođstvo, ali požrtvovanost izabranika Predraga Kandića, na kraju je ipak dovela […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RADNIČKI KONAČNO UPISAO TRI BODA (FOTO)

    ZRENJANIN – Na stadionu kraj Skrobare, juče je odigrana utakmica 6. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, u kojoj su se sastali zrenjaninski Radnički i gosti iz Odžaka.

     

    Foto : Zoran Bogaroški

     

    Viđena je veoma dramatična utakmica u kojoj je gostujući sastav dva puta dolazio u vođstvo, ali požrtvovanost izabranika Predraga Kandića, na kraju je ipak dovela do velikog preokreta, koji je rezultovao da sva tri boda ostanu u Zrenjaninu.

     

    Nakon meča, prve utiske i svoje impresije, preneo nam je trener domaće ekipe Pregrag Kandić.

     

    – Prekinuli smo tešku seriju od tri poraza. Danas smo igrali sa veoma kvalitetnim protivnikom koji je imao svih pet pobeda pre ove utakmice. Mislim da smo veoma dobro otvorili utakmicu bez obzira na to što smo rano primili gol.

     

    Predrag Kandić je istakao da je njegova ekipa pokazala karakter, nije odustajala, preokrenula je rezultat i osvojila sva tri, veoma vredna boda.

     

    Foto : Zoran Bogaroški

     

    – Još na početku prvenstva, napomenuli smo da nam je cilj opstanak i afirmacija igrača, ali ovakve pobede protiv kvalitetnijih ekipa iz samog gornjeg dela tabele, pokazuju da i sa takvim ekipama možemo da igramo. Bitno je da momci to shvate i da sve naredne utakmice uđu sa istim ovakvim ciljem, da pobedimo,- rekao je Kandić.

     

    Kandić  je još dodao da i naredna dva kola sledi veoma težak raspored, da gostuju u Bečeju a zatim da na stadion kraj Skrobare dolazi ekipa Dinama iz Pančeva, te da će svaki bod koji se bude ostvario u ove dve utakmice biti zlata vredan.

     

    Nakon 6. kola, Radnički se nalazi na osmom mestu na tabeli sa osvojenih devet bodova.

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport