• PRVO MESTO NA BALKANU ZA “PLAVU ZVEZDU”

    ZRENJANIN – Balkansko prvenstvo u dečijem fitnesu, koje se u subotu, 13. maja održalo u Kovinu, donelo je mnogo radosti za Sportski klub “Plava zvezda”iz Zrenjanina.     Devojčice, koje je zrenjaninska sportska publika često mogla da gleda na pauzama košarkaških utakmica u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, na šampionatu Balkana, u ekipnoj konkurenciji su osvojile prvo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PRVO MESTO NA BALKANU ZA “PLAVU ZVEZDU”

    ZRENJANIN – Balkansko prvenstvo u dečijem fitnesu, koje se u subotu, 13. maja održalo u Kovinu, donelo je mnogo radosti za Sportski klub “Plava zvezda”iz Zrenjanina.

     

    fitnes
    Foto : Zoran Bogaroški

     

    Devojčice, koje je zrenjaninska sportska publika često mogla da gleda na pauzama košarkaških utakmica u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, na šampionatu Balkana, u ekipnoj konkurenciji su osvojile prvo mesto u formaciji FIT KID, a Jovana Balaž je zauzela fantastično drugo mesto u pojedinačnoj konkurenciji, u kategoriji DEČJI FITNES za devojčice starosti 11 i 12 godina.

     

    Kako nam je, specijalno za internet portal zrenjaninski.com  rekla Sanja Čapelja, trener “Plavih zvezda”, mnoge od ovih devojčica iz kluba, koje su uglavnom iz Zrenjanina i Aradca, su tek nedavno počele da
    treniraju, tako da je ovo prvo mesto i titula šampionki Balkana još značajnija, a radost svih devojčica iz kluba još veća.

     

    Treba napomenuti da se u Kovinu takmičilo preko 250 takmičara iz ukupno 11 država.

     

    Tekst i foto Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport