• PRVI PORAZ KOŠARKAŠA PROLETERA U SEZONI

    KK SLOBODA (Užice) – KK Proleter (Zrenjanin) 96:64 (23:18; 24:17; 24:16; 25:13)   Košarkaši zrenjaninskog Proletera, u drugom kolu 2. Muške košarkaške lige Srbije, gostovali su ekipi Slobode iz Užica, i zabeležili prvi poraz u sezoni.     Od samog starta utakmice, Užičani su nametnuli svoju igru, koja je dovela do toga da su domaćini od […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PRVI PORAZ KOŠARKAŠA PROLETERA U SEZONI

    KK SLOBODA (Užice) – KK Proleter (Zrenjanin) 96:64 (23:18; 24:17; 24:16; 25:13)

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera, u drugom kolu 2. Muške košarkaške lige Srbije, gostovali su ekipi Slobode iz Užica, i zabeležili prvi poraz u sezoni.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Od samog starta utakmice, Užičani su nametnuli svoju igru, koja je dovela do toga da su domaćini od prvog minuta bili u vođstvu, a utakmicu završili sa prednošću od 32 poena razlike.

     

    Utakmica je, može se reći, prelomljena sredinom treće četvrtine, kada su, nakon rezultata 53:48, košarkaši Slobode, nošeni podrškom preko 1.500 svojih navijača, u narednih osam minuta napravili seriju 25:5, koja je, ispostavilo se, bila nedostižna za crveno-bele iz grada na obali Begeja.

     

    poraz košarkaša
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Treba napomenuti da su u ekipi Proletera nekolicina igrača upisala dvocifreni broj poena, a najviše se istakao Lalić sa 19 koševa, dok su ga po efikasnosti pratili Božović sa 13 i Šućov sa 10 zabeleženih poena. 

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport