• Prvi ovosezonski poraz Zrenjaninaca, Bečej savladao Radnički

    OFK Bečej – FK Radnički 3:2 (poluvreme 1:0)   Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog pretrpeli su prvi ovosezonski poraz. Zrenjaninci su izgubili u drugom kolu Srpske lige grupa Vojvodina na gostovanju u Bečeju rezultatom 3:2.   Iako je utakmica obilovala mnoštvom šansi, mreže na obe strane su mirovale sve do 39. minuta. Tada, nakon trećeg udarca iz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prvi ovosezonski poraz Zrenjaninaca, Bečej savladao Radnički

    OFK Bečej – FK Radnički 3:2 (poluvreme 1:0)

     

    Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog pretrpeli su prvi ovosezonski poraz. Zrenjaninci su izgubili u drugom kolu Srpske lige grupa Vojvodina na gostovanju u Bečeju rezultatom 3:2.

     

    Iako je utakmica obilovala mnoštvom šansi, mreže na obe strane su mirovale sve do 39. minuta. Tada, nakon trećeg udarca iz ugla za domaću ekipu, koji je izveo Petar Ilić, vrsni strelac domaće ekipe Miloš Zličić nadskače kompletnu odbranu Zrenjaninaca i glavom sprovodi loptu u gol za 1:0.

     

    Oblaci koji su se nadvili nad Bečejom u toku prvog poluvremena prouzrokovali su veliki pljusak u toku petnaestominutne pauze i početkom drugog dela, tako da su akteri utakmice drugi deo susreta igrali u totalno promenjenim uslovima za igru.

     

    Pročitajte još: Raspored svih utakmica 2. kola Područne fudbalske lige Zrenjanin

     

    Domaća ekipa se bolje snašla po kišovitom vremenu. Stoga je već u 50. minutu povećala prednost na 2:0. Nakon snažnog šuta Petra Ilića sa oko 25 metara, lopta pogađa Zličića, menja putanju i završava iza leđa golmana gostiju Ranđelovića.

     

    Pomalo nespretna intervencija domaćeg odbrambenog igrača Vorgučina, koji je u 53. minutu lobovao svog golmana, prouzrokovala je smanjenje rezultata na 2:1. Ali već u narednom napadu, Miloš Zličić postiže svoj het-trik na ovom susretu za 3:1.

     

    Pogodak za konačnih 3:2, u 68. minutu, postiže Savanović.

     

    U narednom kolu, sledeće subote, na stadionu kraj Skrobare, u okviru 3. kola, odigraće se komšijski derbi. U goste FK Radnički stiže novajlija u srpskoligaškom društvu, ekipa Vojvodine iz Perleza.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport