• Prvenstvo Srbije u odbojci na Pesku ovog vikenda na Peskari

    Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku biće održano na Peskari od 20. do 22. jula, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Multimedijalnoj sali Gradske kuće.   Kako je rečeno, početak šampionata je planiran za petak, od 11 časova, a završetak u nedelju, za kada su predviđeni finalni mečevi i dodela priznanja.   Pomoćnik […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prvenstvo Srbije u odbojci na Pesku ovog vikenda na Peskari

    Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku biće održano na Peskari od 20. do 22. jula, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Multimedijalnoj sali Gradske kuće.

     

    Kako je rečeno, početak šampionata je planiran za petak, od 11 časova, a završetak u nedelju, za kada su predviđeni finalni mečevi i dodela priznanja.

     

    Pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura kazao je da je ovo peto po redu takmičenje u našem gradu, a drugo na istoj lokaciji, i da je ove godine prijavljen i najveći broj učesnika – 26 muških i 16 ženskih ekipa.

     

    Koordinator Odbojkaškog saveza Srbije za odbojku na pesku Siniša Antonić dodao je da će među ekipama biti i ženski tim iz Bugarske, čime je turnir dobio i međunarodni karakter.

     

    Predstavnik tehničkog organizatora turnira Rajko Petrović podsetio je da je Sportski savez grada Zrenjanina, zajedno sa Odbojkaškim klubom Klek – Srbijašume, već petu godinu organizator turnira.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport