• PRVA UTAKMICA POSLE PAUZE ZAVRŠENA POBEDOM PROLETERA

    OK Proleter (Zrenjanin) – OK Mladost (Nova Pazova) 3:1 (25:18, 16:25, 25:16, 25:15)   Nakon petonedeljne pauze nastavljeno je odbojkaško prvenstvo u Drugoj muškoj ligi – grupa Sever. U okviru 12. kola, odbojkaši zrenjaninskog Proletera su u hali Medison dočekali lidera na tabeli Mladost iz Nove Pazove.     Veoma uzbudljiva odbojkaška utakmica, čiji su učesnici […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PRVA UTAKMICA POSLE PAUZE ZAVRŠENA POBEDOM PROLETERA

    OK Proleter (Zrenjanin) – OK Mladost (Nova Pazova) 3:1 (25:18, 16:25, 25:16, 25:15)

     

    Nakon petonedeljne pauze nastavljeno je odbojkaško prvenstvo u Drugoj muškoj ligi – grupa Sever. U okviru 12. kola, odbojkaši zrenjaninskog Proletera su u hali Medison dočekali lidera na tabeli Mladost iz Nove Pazove.

     

    odbojka
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Veoma uzbudljiva odbojkaška utakmica, čiji su učesnici prikazali igru dostojnu mnogo višeg ranga takmičenja, pripala je Zrenjanincima sa 3:1.

     

    hala-medison-odbojka
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Presrećan sam jer smo pobedili mnogo bolju i iskusniju ekipu nego što smo mi. Druga stvar je činjenica da smo i danas igrali bez četiri standardna prvotimca. Ova deca, koja su 2001. i 2002. godište, dostojno su ih zamenila. Odigrali su, pre svega, srcem i htenjem. Gosti su, takođe, danas, zbog bolesti pojedinih igrača, bili oslabljeni, ali to ne umanjuje našu pobedu – izjavio je trener zrenjaninske ekipe Predrag Tanacković posle meča.

     

    odbojkaski-klub-proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nakon 12 odigranih kola, OK Proleter se nalazi na trećoj poziciji na tabeli, sa osvojenih 25 bodova i skorom od 8 pobeda i 4 poraza.

     

    zrenjanin-odbojka
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    U narednom, 13. kolu, Zrenjanince očekuje veoma neugodno gostovanje drugoplasiranoj ekipi na tabeli, odbojkašima Kulpina.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    proleter-zrenjanin
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    pobeda-proletera
    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport