• Protekla dva vikenda bila uspešna za zrenjaninski Borac

    Takmičar Sportsko – borilačkog udruženja Borac iz Zrenjanina Ajredin Ajeti imao je uspešne nastupe na nedavno održanim takmičenjima.   U subotu, 24. novembra, na memorijalnoj trci „Mihajlo Kampoš“, na Subotičkoj peščari, na stazi od 11 kilometara trail, Ajeti je osvojio zlatnu medalju.   Dan kasnije, u Vrnjačkoj Banji je održan Fudokan kup Srbije. Ajeti je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Protekla dva vikenda bila uspešna za zrenjaninski Borac

    Takmičar Sportsko – borilačkog udruženja Borac iz Zrenjanina Ajredin Ajeti imao je uspešne nastupe na nedavno održanim takmičenjima.

     

    U subotu, 24. novembra, na memorijalnoj trci „Mihajlo Kampoš“, na Subotičkoj peščari, na stazi od 11 kilometara trail, Ajeti je osvojio zlatnu medalju.

     

    Dan kasnije, u Vrnjačkoj Banji je održan Fudokan kup Srbije. Ajeti je na ovom takmičenju nastupio u disciplini fudokan sport kumite i osvojio je srebrnu medalju.

     

    U subotu, 1. decembra, u Beogradu je, u organizaciji Beogradske wushu asocijacije i Srpskog kung fu wushu saveza, održan Trofej Beograda pod nazivom „Beogradski ratnik“. Ajredin Ajeti je na ovom takmičenju nastupio za prijateljski klub SBK Mladost iz Odžaka i okitio se zlatnom medaljom u kategoriji sanda light do 80 kilograma.

     

    U nedelju, 2. decembra, u Srpskoj Crnji je održano Prvenstvo Vojvodine za seniore i juniore u savateu, kao i Kup Vojvodine za mlađe uzraste. Ajeti je u kategoriji do 80 kilograma osvojio zlatnu medalju.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport